Prihvatam kritiku skroz. I ja vidim da nije pametno, ali kasno je sada. Ja sam mislio da se resetom (osim vracanja enta na 5) vraca i prazna postava. Jednostavno nisam ni pomislio da nece biti 0 pozvanih igraca i da nece biti ponovno pozivanje. Ivko me je uputio da izbacivanjem svakog igraca ode ent u minus nekih 0.3, ali obzirom da je upucen i da dugo zna "pravila" oko selektorskog posla verovatno se podrazumevalo da trebam da znam da sam poizbacujem te igrace.
Ja sam imao uzasno mnogo posla oko pozivanja i drafta, pa nisam imao vremena da razmisljam o takvim stvarima. Na srecu, nema mnogo stete time, jer nemam ni mnogo izbora. Eventualni problem moze biti oko spasavanja igraca kako kaze krmelj. Ali isto tako su mnogi videli da su tih 17 pozvanih pa me nisu opomenuli... Ja jednostavno nisam znao i tu prestaje svaka polemika. Oko smisljanja taktike, pogadjanja gdp-a i ostalog nema brige, ali jednostavno...kako da znam za ovakve stvari?! Ako mi niko ne kaze, ne mogu znati. Na forumima tesko da ima price oko takvih stvari.
Ovim putem bi se zahvalio Ivku jer mi stvarno mnogo pomaze. Takodje i Markovicu, Revanu, Matiji (ne prvoligasu), Nemcu i ostalima...
P.s.dobili smo Slovence i to je kljucno! To bi nam trebalo obezbediti drugu fazu bez trosenja enta. Ali treba paziti minute i odrzavati formu. Nemojte rusiti formu reprezentativcima!
Last edited by Lale at 2/2/2015 8:33:40 PM