I ja sam skroz zadovoljan, pravo da ti kazem. Kad sam ispao, racunao sam da cu biti zadovoljan samo ako budem na nuli, medjutim imam nedeljni plus preko 120k. Nisam vise imao ni u drugoj, jer su tamo rezultati, samim tim i poseta, bili dosta losiji.
Sto se tice treninga..I ja treniram od prvog dana. Do skoro sam trenirao samo KC/C, medju njima najbolji su ovaj
(29012663) i ovaj
(24791327). Jakub je od mene otisao sa 5 skilova manje (JS, 2IS i 2RB), sada izgleda mnogo lepse. Ako ga potencijal ne zezne, ocekujem ga u reprezentaciji. Brasil je jos i bolji, nikako mi nije jasno zasto ga Brazilci na forsiraju u reprezentaciji, bar kao epizodistu. Otisao je od mene sa skilovima: 13 7 11 15 18 8 / 17 16 15 8. Probao sam 2 sezone da se sa njima plasiram u prvu ligu, jednom me je sprecio Ivko, drugi put Ogi. Procenio sam da je najbolje da se rastajem sa njima, posto su im plate narasle, a nisu ni domaci igraci da bih ih trpeo.
Posle njihove prodaje, resio sam da treniram bar jednog domaceg igraca, igrom slucaja pojavio se Boskovic na listi, pa sam se sa treninga centara presaltao na trening bekova. Imam trojicu (Boskovic, Gyori i Mponatsos) i ne verujem da cu imati neke ozbiljnije ambicije dok njih u potpunosti ne istreniram. :)