Neko vreme malo sam odmarao od BB-a i reprezentacije, da se malo pobegne od nesrecnog rezultata i napuni energija za ovo sto me ceka u medjusezoni, draft i ponovno kompletno uredjivanje baze igraca na discu. Manje-vise sezonu sam analizirao jos pre poslednjeg kola, nisam samo poslednju utakmicu. Sve znate, a i tabela pokazuje koliko je cela sezona nekako bila urocena protiv nas. Eto, Poljaci su u finalu, a mi ih odrali lagano, cak i 30 razlike smo vodili u tom mecu.
Protiv Litvanije, sastavio sam ono sto se moralo. Nekako mi lako bilo da pogodim sta ce oni igrati, videvsi da smo mi 2x protiv favorita promasili LI, mislili su da ce i nas zajebati tako pa sam bio 90% uveren da ce igrati motion. Ipak su RnG ali pogodjena je njihova ideja napada. Na nama je bilo da se totalno rizikuje pa da se sve pogodi, oni nama promase (gadjace nam 90% unutra) pa sta bude. Sve se u principu pogodilo kako treba takticki i eto opet, samo da smo imali jednom u sezoni odlicnu formu mozda bi i nategli tih +30, protiv fenomenalne Litvanije.
Ovako, sledi nam Utesni turnir sledece sezone, koji ne podnosim iako sam ga kao selektor mlade osvojio onda. Videcu sta mogu sa menadzerima povodom forme, ona nas je mnogo kostala, ispostavilo se bar u kos razlici ako nista drugo. Smara Utesni ali idemo na najvisi plasman, sve ostalo je bez poente. Ukoliko osvojimo, mooozda se prijavim za jos jedan mandat, videcu, ali samo ukoliko osvojimo. Ako ne, ni ne zasluzujem, a i necu u ovakvom stanju i situaciji. Tu ipak zavisi 90% od zreba i smesnih protivnika, uglavnom pobedi onaj ko je prvi zbog kos razlike posle regularnog dela. Evo i primer nase mlade reprezentacije, cak ce i totalno osporavani Oziris sa nasom mladom da osvoji turnir zbog najlakseg zreba

Pomoci cu mu i licno da to ostvari sutra, da itekako popravi utisak kao selektor.