BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > A reprezentacija by Kyve

A reprezentacija by Kyve (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
298347.46 in reply to 298347.45
Date: 2/13/2019 8:33:19 AM
Overall Posts Rated:
6969
kako ne...Obadovic izdominirao,Balatov 5 poena za citavu tekmu onda kos za izjednacenje i produzetak ako se ne varam...onda kosevi Obadovica u zadnjoj cetvrtini i Dzhorinski vrhunska odbrana protiv onog zajebanog kineza :D

This Post:
00
298347.47 in reply to 298347.46
Date: 2/13/2019 8:45:59 AM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
905905
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
A hej... nije da sam mu ga ja istrenirao ( Hasana Obadovića ) 😁😁😁

This Post:
11
298347.48 in reply to 298347.45
Date: 2/13/2019 12:52:51 PM
KK Bihać
III.3
Overall Posts Rated:
127127
dajte neku temu na forumu da pratimo ta klupska internacionalna takmicenja nasih ekipa :)

This Post:
22
298347.49 in reply to 298347.41
Date: 2/15/2019 2:46:41 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Moram te pohvaliti, stvarno je lijepo svratiti na forum. I informativno i zabavno i samim tim u pozitivnom duhu. Sto rece Party 5+ Koristim priliku i da ti cestitam na izboru.

Tvoj entuzijazam, kad je NT u pitanju, je najblaze receno zarazan!!! I to se najbolje vidi po broju mngra koji ucestvuju u rezultatima NTa. Sve cestitke. Nije lako skupiti ljude za rostilj, a kamoli formirati zajednicu posvecenu NTu sezonama.

Ne sumnjam da ces nadmasiti Leonidu, po meni si ti lider repke vec sezonama. Puno uspjeha i da uzmes trofej s repkom.
Ako je iko zasluzio, ti si.
Ma i ako ga ne uzmes, ti si sampion kad je NT u pitanju. Sretno i bericetno!!!

P.S. Za Tursu vazi 100 posto od gore navedenog, nikakva maskota repke vec kamen temeljac i stub oslonac.

hvala, ne znam šta drugo da kažem, a da ne ispadnem lažno skroman...

mene najviše veseli činjenica da je većina igrača kod naših managera, i da napredujemo iz dana u dan... i kao reprezentacija, i kao zajednica...

uz malo sreće, doći će i još bolji rezultati... ako i ne dođu, i ovo je puno, pogotovo za zajednicu od 150 klubova...

From: GM-Kyve
This Post:
33
298347.50 in reply to 298347.49
Date: 2/17/2019 4:27:46 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav ekipa, sutra se igra drugo kolo prvog kruga Eurobasketa u Grčkoj...
našu reprezentaciju čeka dvoboj protiv Armenije, jedne od najmanjih zajednica na BBu, koja broji samo 2 aktivna kluba...
imaju stranog selektora, Iranca, kojem je ovo prvi mandat na klupi Armenije... nije mi poznato ime, tako da ne znam ima li iskustva kao selektor, ali jako dugo igra BB...

Armenija je trenutno 86ta reprezentacija po NT rankingu... zadnjih sezona im se crvene rezultati, tu i tamo znaju nekog iznenadit i upisat pobjedu...
uz dužno poštovanje prema protivniku, sutra nas čeka jedna revijalna tekma i popravljanje koš razlike...

ostale utakmice u našoj skupini:

Rusija-Danska
Bjelorusija-Finska
Turska-Švicarska

Rusi, Finci i Turci su favoriti, barem gledano po renkingu i kvaliteti, ali to ne znači da su im protivnici bez šansi... veće zalaganje i dobar gdp može čuda napravit...

što se tiče situacije u našoj ekipi, solidan trening je bio u petak, 1 važan up, i nekoliko upova na staminu i slobodna što uvijek dobro dođe...
loša vijest je prva povreda nekog reprezentativca ove sezone, Osman Pita se povrijedio u subotu, i morat će pauzirat minimalno jednu sedmicu... dok se oporavi od povrede, past će mu forma, tako da lako moguće da će propustit 2-3 naredna kola... jedan od koncepcijski važnijih igrača, tako da je to veliki peh...
osim Pite, za sutrašnju utakmicu ne konkuriraju Obadović, Leder, Mandić i Vukelić zbog slabe forme... ta informacija je posebno važna za naše kladioničare, tko nije, sutra do 17h se može odigrati drugo kolo...

dužan sam objasniti i gaf koji mi se dogodio prije prve utakmice... nisam siguran da li je u pitanju bug, ili krivi klik, no malo poznati Jadranko Đambić je osvanuo u rosteru repke... već me nekoliko managera pitalo za njega, u pitanju je greška, no sad ga ne smijem izbacit iz rostera da ne bi srušio enth...
nema straha, najvažnijih 17 igrača je pozvano, kao što sam i pisao prije početka sezone, tko, kako i zašto je dospio u repku...
taj jedan slot sam planirao sačuvat ako treba nekog igrača spasit iz bot ekipe u nastajanju, ili ako nam zafali igrač na nekoj poziciji za neku tekmu... malo vjerojatno, jer su svi pozvani igrači kod pouzdanih vlasnika, ali nikad se ne zna...
nažalost, sad smo ostali bez te privilegije, no šta je tu je, show must go on...

da se vratimo bitnim stvarima, sutra, 17:30h BiH-Armenija

kladionica čeka, i vidimo se na chatu...

P.S. i ovaj tjedan sam po terenu, tako da nisam siguran hoću li stići na chat od samog početka, ali sigurno ću doći u nekom trenutku...

From: haris69

This Post:
22
298347.51 in reply to 298347.50
Date: 2/17/2019 4:48:57 PM
Overall Posts Rated:
3333
bravo tuljane :P

From: Cules

This Post:
22
298347.52 in reply to 298347.51
Date: 2/17/2019 6:01:30 PM
Blue or Deaddd
II.1
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Blue or Deaddd II
hahahaha.Pravi tuljan

This Post:
00
298347.53 in reply to 298347.52
Date: 2/18/2019 9:32:06 AM
Crvena Romanija
III.3
Overall Posts Rated:
152152
Tako se skupljaju lajkovi na profilnoj :)

This Post:
11
298347.54 in reply to 298347.53
Date: 2/18/2019 2:16:50 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav ekipa, večeras se odigralo drugo kolo Eurobasketa, reprezentacija BiH je upisala drugu pobjedu, +75 protiv Armenije:

Bosna i Hercegovina vs. Hayastan 131 - 56 (49663)

isti trud, bez GDPa...

kao što sam i najavio, rutinska pobjeda i popravljanje koš razlike...

već na kraju prve četvrtine je bilo +21, na poluvremenu +36...
u trećoj četvrtini dižemo razliku na +55... u zadnjoj četvrtini naše rezerve dodatno povećavaju na konačnih +75...

najbolji u našim redovima je bio Zijad Brlić sa 25p i 5 asista... dvocifreni su još bili Zika 21p i 5 asista, Uram 20p... sa klupe najefikasnije je bio Himzo Vojvoda sa 22p dok je Šipovac dodao 12p...

sve u svemu, odlična predstava naših momaka...

što se tiče ostalih rezultata u grupi, imamo i prva iznenađenja...

Danska je pobijedila Rusiju 8 razlike, (49664)
a Bjelorusija je iznenadila Finsku, +6 (49665)
Turska je rutinski odradila utakmicu protiv Švicarske, +20 (49666)

sve rezultate i tablicu možete pogledati ovdje: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=3...)
kao i uvijek, ažuriranje tablica je u noći sa ponedjeljka na utorak...

kad završi utakmica mlade reprezentacije, idu rezultati kladionice za drugo kolo...

This Post:
22
298347.55 in reply to 298347.54
Date: 2/24/2019 12:28:34 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav svima, stigao još jedan vikend, znači vrijeme je za najavu utakmice reprezentacije...

naši seniori sutra igraju protiv Danske...

Danci su 65ti po NT rankingu, imaju 37 aktivnih klubova...
kroz povijest nemaju većih uspjeha sa NT reprezentacijom i zadnjih sezona bilježe prilično slabe rezultate...
na prošlom Euru tek jedna pobjeda u skupini (Armenija), na pretprošlom isto jedna (Cipar), a tek u sezoni 39 su bili relevantni sa 4 pobjede (Italija, Finska, Armenija i Luxemburg)
ni na utješnim turnirima nisu bili ni blizu knockout faze...

ove sezone imaju novog selektora, Underwood kojemu je to prvi mandat... zasad su odlično krenuli u sezonu, poraz od Finske 11 razlike i iznenađujuća pobjeda protiv Rusije 8 razlike...
imaju samo 11 igrača u rosteru, i dosta problema sa formom (samo 1 u 9 formi, i 3 u 7)

bez obzira na to, kiks Rusa je upozorenje za nas, i ovu utakmicu ne smijemo shvatit olako...

situacija u našoj repki je solidna zasad, Osman Pita se već oporavio, i forma je pala samo na 7, tako da će brzo nazad u pogon...
nervira me jedino situacija sa vlasnikom Vukelića, izraelskim prvoligašem, koji je dva puta u 3 sedmice zaboravio naštimat postavu za kup, tako da je Vukelić opet imao 114 minuta, i forma je pala u 6... bila bi velika šteta da ostanemo bez Vukelića za ovu sezonu, koji je u najboljim godinama (31) i po skilovima je treći/četvrti bek po kvaliteti...
također, Livnjak od početka sezone kuburi sa formom, nikako da mrdne iz sedmice, usprkos dobrim minutama (između 60 i 70 svaki tjedan)

što se ostalih igrača tiče, čekaju se neki važni upovi na treningu, tako da će pred kraj sezone biti još žešća konkurencija za minute, pogotovo kad se i forma stabilizira... slatke muke koga izabrati među 12 Zmajeva svaki tjedan...

da se vratimo na Euro koji je u tijeku...

sutra je treće kolo, termin je standardan, 17:30h

parovi naše skupine:

BiH-Danska
Bjelorusija-Rusija
Finska-Švicarska
Turska-Armenija

Rusi i Finci više nemaju pravo na kiks ako žele ostat u trci za prolaz dalje, a Danci, Bjelorusi i Švicarci će možda ići na iznenađenje...

imate još malo manje od 24h za kladionicu, nemojte zaboravit tipovat tko nije..
i vidmo se na chatu u 17:30...

samo jako, samo BiH!

This Post:
00
298347.56 in reply to 298347.55
Date: 2/24/2019 3:34:55 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids