Pozdrav ekipa, sutra se igra drugo kolo prvog kruga Eurobasketa u Grčkoj...
našu reprezentaciju čeka dvoboj protiv Armenije, jedne od najmanjih zajednica na BBu, koja broji samo 2 aktivna kluba...
imaju stranog selektora, Iranca, kojem je ovo prvi mandat na klupi Armenije... nije mi poznato ime, tako da ne znam ima li iskustva kao selektor, ali jako dugo igra BB...
Armenija je trenutno 86ta reprezentacija po NT rankingu... zadnjih sezona im se crvene rezultati, tu i tamo znaju nekog iznenadit i upisat pobjedu...
uz dužno poštovanje prema protivniku, sutra nas čeka jedna revijalna tekma i popravljanje koš razlike...
ostale utakmice u našoj skupini:
Rusija-Danska
Bjelorusija-Finska
Turska-Švicarska
Rusi, Finci i Turci su favoriti, barem gledano po renkingu i kvaliteti, ali to ne znači da su im protivnici bez šansi... veće zalaganje i dobar gdp može čuda napravit...
što se tiče situacije u našoj ekipi, solidan trening je bio u petak, 1 važan up, i nekoliko upova na staminu i slobodna što uvijek dobro dođe...
loša vijest je prva povreda nekog reprezentativca ove sezone, Osman Pita se povrijedio u subotu, i morat će pauzirat minimalno jednu sedmicu... dok se oporavi od povrede, past će mu forma, tako da lako moguće da će propustit 2-3 naredna kola... jedan od koncepcijski važnijih igrača, tako da je to veliki peh...
osim Pite, za sutrašnju utakmicu ne konkuriraju Obadović, Leder, Mandić i Vukelić zbog slabe forme... ta informacija je posebno važna za naše kladioničare, tko nije, sutra do 17h se može odigrati drugo kolo...
dužan sam objasniti i gaf koji mi se dogodio prije prve utakmice... nisam siguran da li je u pitanju bug, ili krivi klik, no malo poznati Jadranko Đambić je osvanuo u rosteru repke... već me nekoliko managera pitalo za njega, u pitanju je greška, no sad ga ne smijem izbacit iz rostera da ne bi srušio enth...
nema straha, najvažnijih 17 igrača je pozvano, kao što sam i pisao prije početka sezone, tko, kako i zašto je dospio u repku...
taj jedan slot sam planirao sačuvat ako treba nekog igrača spasit iz bot ekipe u nastajanju, ili ako nam zafali igrač na nekoj poziciji za neku tekmu... malo vjerojatno, jer su svi pozvani igrači kod pouzdanih vlasnika, ali nikad se ne zna...
nažalost, sad smo ostali bez te privilegije, no šta je tu je, show must go on...
da se vratimo bitnim stvarima, sutra, 17:30h
BiH-Armenijakladionica čeka, i vidimo se na chatu...
P.S. i ovaj tjedan sam po terenu, tako da nisam siguran hoću li stići na chat od samog početka, ali sigurno ću doći u nekom trenutku...