Καλησπερα φιλε,
Καθολου δεν μας κουρασε το σεντονι σου ισα ισα καλο ειναι που μπηκες στην συζητηση να ανεβει κι αλλο το φορουμ.

Θα σου πω την αποψη μου για την ομαδα σου που την ειχα προσεξει γιατι περυσι ηταν στις αμεσες διεκδικητριες των 2 εγχωριων τροπαιων. Φυσικα αυτη ειναι μονο η προσωπικη μου εκτιμηση αλλα θα σου πω τι θα εκανα εγω στην θεση σου.
Πρωτα απο ολα ειχα παρατηρησει οτι ειχες πολυ καλη ομαδα περυσι αλλα το γηπεδο σου δεν σου απεφερε ουτε στο ελαχιστο τα εσοδα για να διατηρησεις αυτο το ροστερ και την φετινη σεζον. Εδω βρισκεται και το κλειδι στο τι πρεπει να αλλαξεις για να μην ειναι το ταβανι σου η περσινη σεζον. Το να εχεις μια σεζον τρομερη ομαδα μπορει αν εισαι και τυχερος να κερδισεις εναν τιτλο αλλα θα φανει οτι σε βαθος χρονου δεν θα μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος.
Σκεψου την περσινη σου ομαδα να μπορουσες να την διατηρησεις (με προσθαφαιρεσεις εκει που χρειαζοταν) για 5 σεζον. Ποσο πιο πιθανο θα ηταν να φτασει σε εναν τιτλο απο την στιγμη που θα διεκδικουσε και τους 2 για 5 σερι σεζον;
Εγω για παραδειγμα την καλυτερη ομαδα που ειχα ποτε μου απο πλευρας ποιοτητας ροστερ ηταν την σεζον 43. Ειχα φτασει στους 16 του Β3 και εχασα την προκριση στην 8αδα με μπαζερμπιτερ και με -1 προβλεψη. Την ιδια χρονια τερματισα στο πρωταθλημα 3ος και αποκλειστηκα στον 1ο γυρο των πλει οφ ενω στο κυπελλο εφτασα στον τελικο και επαιξα με τραυματια το βασικο 5αρι και το αποτελεσμα ηταν να χασω με κατω τα χερια.
Θεωρω οτι η περσινη μου και η προπερσινη μου ομαδα που κερδισε 2 πρωταθληματα αν επαιζε με εκεινη της σεζον 43 με νορμαλ προβλεψεις και χωρις τραυματισμους θα ειχε χασει το λιγοτερο με 10-12 ποντους.
Γυρνωντας ξανα στην ομαδα σου βλεπω οτι και φετος χανεις εσοδα λογω του πολυ μικρου κατω διαζωματος που εχεις στο γηπεδο σου. Για αρχη εγω θα ανεβαζα την τιμη γιατι κανεις sold out σε καθε παιχνιδι και χανεις εσοδα. Επισης θα ξεκινουσα να το μεγαλωνω λιγο λιγο μεχρι να φτασει τουλαχιστον τις 5.000 θεσεις. Το ανω διαζωμα και τα πλαινα καθισματα επισης χρειαζονται ανεβασμα στην τιμη γιατι και εκει κανεις sold out σχεδον σε καθε παιχνιδι και χανεις και απο εκει εσοδα.
Αν καταφερεις να δυναμωσεις την ομαδα σου κι αλλο οικονομικα τοτε η περσινη σου σεζον θα μπορεσει να επαναληφθει απο πλευρας ποιοτητας ροστερ και θα εχεις μαζι σου και την εμπειρια απο τον πρωταθλητισμο της προηγουμενης φορας. Αρα βελτιωνεσαι πρωτα οικονομικα για να συνεχισεις με τα υπολοιπα οπως διαχειρηση ηθικου,τακτικων,σκαουτιγνκ αντιπαλων κλπ.
Φετος ο μεσος ορος απο τα εισιτηρια που κοβεις ειναι 440.000$. Περιπου ο ιδιος ηταν και περυσι οπου με βαση την σεζον που εκανες θα μπορουσε να ηταν ευκολα στα 530.000$. Τα 90κ επι 11 εβδομαδες που εχει η σεζον χωρις τα πλει οφ θα σου ειχαν δωσει αλλο ενα εκατομμυριο στην τσεπη και αλλο ενα φετος.
Last edited by τεράστιος at 3/29/2020 1:30:34 PM