BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Set priority
Show messages by
This Post:
11
303689.46 in reply to 303689.43
Date: 3/28/2020 3:20:50 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Απιστευτη η εξελιξη του μεταξυ μας αγωνα και με ενα φιναλε που σιγουρα ειναι πολυ λογικο να σε ξενερωσει.

Η αληθεια ειναι οτι βλεποντας τις τακτικες και τις προβλεψεις στην αρχη περιμενα να εχω ευκολο απογευμα. Εν τελει ετσι οπως το εδειξε η μηχανη καταφερα να κλεψω το παιχνιδι με ανατροπη και 11-0 σερι στο τελευταιο 1,5 λεπτο του αγωνα. Νομιζω ειναι η μεγαλυτερη ανατροπη που εχω δει ποτε στο παιχνιδι.

Θα μπορουσες να εχεις 2-3 νικες παραπανω μεχρι τωρα στο πρωταθλημα αλλα εισαι ατυχος και μαλλον η ομαδα σου ειναι για περισσοτερα. Ισως εχεις υποτιμησει την κατασταση. Το ροτεισον που εκανα σημερα απο οτι φαινεται ηταν λανθασμενη επιλογη και θα μπορουσα να το εχω πληρωσει πολυ ακριβα.

Ελπιζω να σου τα γυρισει η τυχη στην συνεχεια!

Last edited by τεράστιος at 3/28/2020 3:23:36 PM

This Post:
11
303689.47 in reply to 303689.46
Date: 3/28/2020 3:48:00 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
10 χρόνια παίζω το παιχνίδι, 11-0 σερί σε 1 λεπτό δεν έχω ξαναδεί.

Υγ. Κι εγώ μόλις είδα ότι έπαιξες με παραπάνω διάθεση και αστόχησα και στις δύο προβλέψεις, παρά τις δύο αλλαγές που έκανες, νόμιζα ότι θα ερχόταν πιο εύκολα η ήττα.

Last edited by Aimar 21 at 3/28/2020 3:53:53 PM

This Post:
11
303689.48 in reply to 303689.47
Date: 3/28/2020 3:53:23 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ειναι η διαστροφη της μηχανης ουσιαστικα. Το σκορ του αγωνα υπολογιζεται περιπου 10 λεπτα πριν την εναρξη του αγωνα. Θεωρητικα θα μπορουσε να δειξει ενα παιχνιδι να ειναι στο 90-0 και μετα να γινεται 90-91. Αλλα σιγουρα ξενερωνει κοσμο μια τετοια εξελιξη.

This Post:
44
303689.49 in reply to 303689.48
Date: 3/28/2020 7:56:13 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Α) Δεν έχω καλωσωρίσει τον Χρηστάρα και το κάνω τώρα!

1) Λέω να σε τηλ αύριο το απόγευμα φίλε.

2) Πρώτη φορά είμαστε στον ίδιο όμιλο!

3) Καλές προπονήσεις!!!

Β) Σεζόν 49

Ο Ηλίας δίκαια είναι πρώτος κατά τη γνώμη μου. Στήνει σωστά, με αυτοπεποίθηση και αποφεύγει τα λάθη. Οι ψυχολογικές ευεργετικές συνέπειες των τίλων που προηγήθηκαν είναι φανερές.

Υπάρχει δύναμη στην Α1 και στις δύο πλευρές. Ομάδες σήμερα στις θέσεις των play - out όπως οι Τρομοκράτες, η Βαλένθια,ο Χάνιμπαλ και ο Λάζαρος αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την σκληράδα του πρωταθλήματος.

Γ) CoronaVirus

Εγώ μένω στην Τρίπολη και έχουμε κι εδώ πλέον κρούσμα. Ανησυχούμε όλοι μας φαντάζομαι.Από τη μία το κομμάτι της υγείας κι αν θα αρρωστήσουμε, από την άλλη οι οικονομικές συνέπειες και ο εγκλεισμός.

Θα ποστάρω 2-3 τραγούδια που ανεβάζουν την διάθεση να μας παρασύρουν θετικά, ναι?

ΠΑΜΕ!!!!

Δέσποινα Βανδή - Η Γη και η Σελήνη (Mad Video Music Awards 2008) (https://www.youtube.com/watch?v=aTc-9t1qIJE)

Σάκης Ρουβάς - Όλα γύρω σου Γυρίζουν (https://www.youtube.com/watch?v=j2Sc3tEmiZo)

Άννα Βίσση - Κραυγή (https://www.youtube.com/watch?v=B7iynu2-vlI)

ΥΓ: τα κομμάτια είναι από την ωραία παλιά εποχή που τριγυρνούσα στα κλαμπάκια!

This Post:
22
303689.50 in reply to 303689.49
Date: 3/29/2020 3:49:21 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Καλώς σας βρήκα Στελάρα, εννοείται ότι ώρα θες παίρνεις.
Οντως πρώτη φορά που είμαστε στον ίδιο όμιλο, ακόμα καλύτερο ότι σε βρίσκω δυνατό και στον όμιλο που σου αξίζει.
Οι προπονήσεις πάνε τρένο. Το "μένουμε σπίτι" είχε ευεργετικές ιδιότητες, μόλις δήλωσα το προπονητικό ως κατοικία όλων των παικτών!

This Post:
11
303689.51 in reply to 303689.50
Date: 3/29/2020 4:04:56 AM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
Αναμενώμενα τα αποτελέσματα, αν και δεν πέτυχα την επικράτηση εκτός έδρας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ο Τεράστιος έκλεψε μια νίκη που θα τον βοηθήσει στην συνέχεια. Ίσως αν η Βαλένθια δεν είχε ρισκάρει με την επικέντρωση το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.
Η ομάδα μου άντεξε ένα ημίχρονο στους Αετούς και μετά υποκλίθηκε στην ανωτερότητά τους. Ένας τύπος ονόματι Lau Ching Wei έβαλε τον Τhomopoulo στα καλάθια και κάπου εκεί τελειώσαν όλα.
Ήττα εντός προγράμματος, οπότε συνεχίζουμε στους στόχους μας.

This Post:
77
303689.52 in reply to 303689.51
Date: 3/29/2020 5:27:28 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Γεια σας παιδια και απο εμενα!

Πολλες ατυχιες για την ομαδα μου αυτη τη σεζον. Ηδη 2 κληρωσεις με ομαδες της ΙΙ στο κυπελο, μια ηττα απο τον Αετο εντος στη παραταση και μια ηττα που θα πονεσει σιγουρα πολυ στη συνεχεια απο το Maddog (μ εμενα βρηκες να ξεμπλοκαρεις τον αυτοματο ρε φιλαρακι? χαχαχαχα πλακα κανω φυσικα...Νομιζω οτι και να κατεβαινα στο ματς με τους 4μιση παικτες που ειχα εκεινη τη στιγμη τα σαπακια σου οπως τα χαρακτηριζεις θα με περιποιουνταν δεοντως οποτε νομιζω επραξα το σωστο. Απλα το ματς μας ηρθε τη λαθος στιγμη για μενα...)

Παιζω το παιχνιδι πολλες σεζον, ισως να ειμαι και απο τις πιο παλιες ομαδες εδω μεσα. Κυκλους μπαζερικους με τα τσακαλια του παιχνιδιου δεν ειχα ποτε, οτι εμαθα το εμαθα μονος απο εμπειρια χωρις μαθηματικες εξισωσεις κτλ.

Καποτε ειχα πολλα φιλαρακια απ τη παρεα μου που επαιζαν κ αυτοι το παιχνιδι. Αραζαμε για καφε στη Βολαρα και συζητουσαμε τις τακτικες του επομενου παιχνιδιου. Εγω ημουν ο 2ος στη σειρα μιας ομαδας 10 ατομων τουλαχιστον που ασχοληθηκαμε με το μπαζερ. Αυτες οι ρομαντικες εποχες φυσικα τελειωσαν...Πλεον εχουμε απομεινει εγω και 2 ακομα κ αυτοι βολοδερνουν καπου στη IV εχοντας χασει το ενδιαφερον τους...

Η σεζον οροσημο για μενα ηταν η προηγουμενη νομιζω. Η ομαδα μου η αληθεια ειναι οτι για μενα ηταν υπερδυναμη συμφωνα μ αυτα που ειχα στο μυαλο μου. Εχτισα ενα συνολο καθαρα για Κοιτα Μεσα εχοντας τρελα εσωτερικα σκοραρισματα ακομα και στη περιφερεια. Οι αμυνες μου ηταν μια χαρα οποτε στο ξεκινημα της σεζον ειπα..."εδω σας εχω!Τωρα θα δειτε τι σημαινει Βολαρα". Τελικα αυτο που καταφερα ηταν μια καταιδρωμενη 4η θεση και φυσικα αποκλεισμος κατευθειαν στο 1ο γυρο των πλει οφ. Στο κυπελο πηγε λιγο καλυτερα αλλα και παλι...

Δε καταλαβα ποτε να πω την αληθεια τι πηγε στραβα τη προηγουμενη σεζον. Ηταν φανερο οτι κατι ελλειπε αλλα κοιταζοντας και ξανακοιταζοντας τα σκιλ των παικτων μου δε μπορουσα να βρω που ειναι η τρυπα. Το χειροτερο ειναι οτι νομιζω οτι πιο ιδανικη ομαδα απο αυτη που ειχα δυσκολα να ξαναεχω...οτι εφτασα στο ταβανι για μενα...και το ταβανι ηταν απλα μια 4η θεση...

Αυτη τη σεζον αποφασισα να κανω μια ηλικιακη ανανεωση οσο ειναι δυνατο αλλα με τετοια Α1 τα περιθωρια δεν ειναι και πολλα. Με 4μιση παικτες που ειχα πριν απο μερικες μερες δε κερδιζω ουτε τον 8ο οπως αποδειχθηκε.

Πλεον η ομαδα ειναι λιγο πιο ισορροπημενη (με τη προσθηκη του σουηδου στη περιφερεια). Παρα τις οποιες δυσκολιες/ατυχιες λοιπον και παρα την απογοητευση απο τη προηγουμενη σεζον συνεχιζουμε...Ρεαλιστικος στοχος ετσι οπως εχει το πραμα μεχρι τωρα ειναι η παραμονη. Κυριος στοχος παρ ολα αυτα ειναι η διασκεδαση! Ο ρομαντισμος καλα κρατει...

Υ.Γ.1 Το ονομα της ομαδας ειναι αφιερωμενο στο βελουδινο σφυρι στο τεραστιο Ματ Λοτζεσκι :))) (Φυσικα την εποχη που ηταν ακομα στο Θρυλο...μετα πηγε σε μικρομεσαιες ομαδες...)

Υ.Γ.2 Συγνωμη αν σας κουρασα με το σεντονι αλλα με καραντινα κυριακη πρωι τι καλυτερο να κανεις...

Last edited by Mike G -7- at 3/29/2020 5:28:18 AM

This Post:
44
303689.53 in reply to 303689.52
Date: 3/29/2020 7:43:02 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Καλησπερα φιλε,

Καθολου δεν μας κουρασε το σεντονι σου ισα ισα καλο ειναι που μπηκες στην συζητηση να ανεβει κι αλλο το φορουμ.

Θα σου πω την αποψη μου για την ομαδα σου που την ειχα προσεξει γιατι περυσι ηταν στις αμεσες διεκδικητριες των 2 εγχωριων τροπαιων. Φυσικα αυτη ειναι μονο η προσωπικη μου εκτιμηση αλλα θα σου πω τι θα εκανα εγω στην θεση σου.

Πρωτα απο ολα ειχα παρατηρησει οτι ειχες πολυ καλη ομαδα περυσι αλλα το γηπεδο σου δεν σου απεφερε ουτε στο ελαχιστο τα εσοδα για να διατηρησεις αυτο το ροστερ και την φετινη σεζον. Εδω βρισκεται και το κλειδι στο τι πρεπει να αλλαξεις για να μην ειναι το ταβανι σου η περσινη σεζον. Το να εχεις μια σεζον τρομερη ομαδα μπορει αν εισαι και τυχερος να κερδισεις εναν τιτλο αλλα θα φανει οτι σε βαθος χρονου δεν θα μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος.
Σκεψου την περσινη σου ομαδα να μπορουσες να την διατηρησεις (με προσθαφαιρεσεις εκει που χρειαζοταν) για 5 σεζον. Ποσο πιο πιθανο θα ηταν να φτασει σε εναν τιτλο απο την στιγμη που θα διεκδικουσε και τους 2 για 5 σερι σεζον;

Εγω για παραδειγμα την καλυτερη ομαδα που ειχα ποτε μου απο πλευρας ποιοτητας ροστερ ηταν την σεζον 43. Ειχα φτασει στους 16 του Β3 και εχασα την προκριση στην 8αδα με μπαζερμπιτερ και με -1 προβλεψη. Την ιδια χρονια τερματισα στο πρωταθλημα 3ος και αποκλειστηκα στον 1ο γυρο των πλει οφ ενω στο κυπελλο εφτασα στον τελικο και επαιξα με τραυματια το βασικο 5αρι και το αποτελεσμα ηταν να χασω με κατω τα χερια.
Θεωρω οτι η περσινη μου και η προπερσινη μου ομαδα που κερδισε 2 πρωταθληματα αν επαιζε με εκεινη της σεζον 43 με νορμαλ προβλεψεις και χωρις τραυματισμους θα ειχε χασει το λιγοτερο με 10-12 ποντους.

Γυρνωντας ξανα στην ομαδα σου βλεπω οτι και φετος χανεις εσοδα λογω του πολυ μικρου κατω διαζωματος που εχεις στο γηπεδο σου. Για αρχη εγω θα ανεβαζα την τιμη γιατι κανεις sold out σε καθε παιχνιδι και χανεις εσοδα. Επισης θα ξεκινουσα να το μεγαλωνω λιγο λιγο μεχρι να φτασει τουλαχιστον τις 5.000 θεσεις. Το ανω διαζωμα και τα πλαινα καθισματα επισης χρειαζονται ανεβασμα στην τιμη γιατι και εκει κανεις sold out σχεδον σε καθε παιχνιδι και χανεις και απο εκει εσοδα.

Αν καταφερεις να δυναμωσεις την ομαδα σου κι αλλο οικονομικα τοτε η περσινη σου σεζον θα μπορεσει να επαναληφθει απο πλευρας ποιοτητας ροστερ και θα εχεις μαζι σου και την εμπειρια απο τον πρωταθλητισμο της προηγουμενης φορας. Αρα βελτιωνεσαι πρωτα οικονομικα για να συνεχισεις με τα υπολοιπα οπως διαχειρηση ηθικου,τακτικων,σκαουτιγνκ αντιπαλων κλπ.

Φετος ο μεσος ορος απο τα εισιτηρια που κοβεις ειναι 440.000$. Περιπου ο ιδιος ηταν και περυσι οπου με βαση την σεζον που εκανες θα μπορουσε να ηταν ευκολα στα 530.000$. Τα 90κ επι 11 εβδομαδες που εχει η σεζον χωρις τα πλει οφ θα σου ειχαν δωσει αλλο ενα εκατομμυριο στην τσεπη και αλλο ενα φετος.

Last edited by τεράστιος at 3/29/2020 1:30:34 PM

This Post:
22
303689.55 in reply to 303689.54
Date: 3/29/2020 11:33:36 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ουτε το ΒΒΒ νομιζω ειναι ταβανι. Το ταβανι το οριζει ο καθενας νομιζω ο καθενας οπως θελει.

Για μενα πχ μπορει να ειναι 3 σερι ΒΒΒ και για σενα μια 5αδα με Ελληνες διαθνεις. Αν υπαρχει ορεξη για το game τοτε δεν εχουμε φτασει ακομα κανενα ταβανι.

This Post:
00
303689.56 in reply to 303689.53
Date: 3/29/2020 11:36:23 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Καλησπερα φιλε μου,

Σ ευχαριστω πολυ για την αναλυση και την ευστοχη παρατηρηση σου σχετικα με το γηπεδο μου! Η αληθεια ειναι οτι το εχω παρατημενο εδω κ πολλες σεζον. Καλο ειναι ομως ν ακουμε συμβουλες απο εμπειρους μανατζερ οποτε μπαινει αμεσα σε εφαρμογη πλανο επεκτασης :))

Απο εκει και περα αυτο που με προβληματισε σε σχεση με τη περσινη μου ομαδα ειναι οτι δε καταλαβα πραγματικα τι της ελειπε και δεν ειχε τη δυναμικη που νομιζα οτι θα χει. Δηλαδη αν εχτιζα απο το μηδεν ομαδα νομιζω παλι στην ιδια λογικη θα κινουμουν αλλα απ οτι φαινεται αυτο δεν αρκει. Εχεις δικιο βεβαια μ αυτο που λες οτι δε σημαινει το οτι αν εχεις καλη ομαδα μια σεζον θα σηκωσεις κ ολες τις κουπες αλλα και παλι...μερικες ηττες που εκανα...μερικες αποδοσεις παικτων δε δικαιολογουσαν τα σκιλς (χωρις βεβαια να ειμαι αριστος γνωστης...απλα απο εμπειρια).

Οπως και να χει παιζουμε για την ευχαριστηση οποτε αυτο εχει μεγαλυτερη σημασια!

Advertisement