BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 Euro '66

U21 Euro '66

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
11
325206.46 in reply to 325206.1
Date: 11/12/2024 7:52:41 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
календар другого раунду:

18/11/2024 27 Ukraina U21 20 Lietuva U21
25/11/2024 6 Italia U21 27 Ukraina U21
02/12/2024 24 Portugal U21 27 Ukraina U21
09/12/2024 17 Belgium U21 27 Ukraina U21
16/12/2024 27 Ukraina U21 12 Deutschland U21

литва. три(!) великих з зарплатнею 97-107к. малий 63к і ще троє 30к+. монстри. чесно кажучі вважаю їх одними з фаворітів євро. хоча вони і програли в першому раунді одну гру, іспанцям, щит проти щита, на меньшому настрої
італія. великі 94к, 79к, 68к, малі 34к, 29к, 23к. програли -3 ізраїлю на меньшому настрої. середня результативність проти топ-4 суперників по групі - 81 очко за гру
португалія. граємо з ними третє євро поспіль. минулого євро в них були гравці з 25к максимум, позаминулого був великий 113к і не тільки він. цього сезону також є 100к. майже рівно - 100867 )). також великі 60к, 58к. малі 37к, 25к. програли угорщині на рівному настрої, після чого в остнньому турі приклали більше зусиль ніж ісландія
бельгія. також грали з ними минулого євро. ця прикра поразка 2 бали в першому турі... зараз вони набагато сильніші. великі 111, 77, 62. малі 34, 34, 29. в них найкращий +- після першого раунду. програли в останньому турі, але все ж таки вважаю що навмисно
німеччина. грали з ними минулого сезону. по зарплатні виглядають найслабкішими, гравці до 60к. великі 58, 41,37. малі 31, 27, 24. але відмінно пройшли свою групу, хоч вони і була слабка. обіграли польщу +3 карусель проти каруселі на рівному настрої

чесно кажучі, календар так собі. але будемо пробувати

ps: так, зарплатня вже не є дійсним показником, але як ще порівнювати команди між собою? на дмі сильно форма впливає...

This Post:
22
325206.47 in reply to 325206.46
Date: 11/18/2024 11:15:58 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
ітак, литва. усі в гарній формі, окрім одного гравця, який не оказував впливу на гру команди. травмувався венслаускас. це також не ключовий гравець. він найменьше за всіх атакує, хоч у робити це достатньо влучно. ні в чому не виділяється на фоні інших. тому так, звісно кожна втрата суперника це є добре, але це не достатньо впливови втрати ) здебільшого грають 3-2. цього сезону 3-2 не було проти іспанія та боснії. великі не захисні. в атаці з їхнім складом можуть зіграти все що завгодно, але основний акцент в атаці є на АЗ та ЛФ. вважаю, що проти нас буде 3-2. а в атаці... загалом проти слабких/посередніх команд це раннє, рнг, щит. з урахуванням, що ми здебільшого граємо 3-2, то більше схоже на щит. як варіант - внутрішня ізоляція, щоб заплутати вгадайку. хоча знов таки, 3-2. але так як в нас може бути 3-2 з блокерами (а це не секрет що в нас вони є і я впевнений що навички щавеля та зінченко в литовців є. зінченко більш старіші, але вже достатньо прокачані) то це може бути раннє
перша думка що грати проти литва це було спробувати засушити гру. але що грати в такому випадку в атаці проти 3-2? друга думка - зіграти щось внутрішнє, тим більше в нас 6 великих (з номінально дев'яти) у формі 9. щоправда з цих шести 3 блокери, які в атаці навряд чи допоможуть. хоча данки після асистів чи підборів в нападі можуть залітати і в них. була навіть думка поставити 2-3 і щит в 3 великих, бо великий шанс що буде щит проти нас. був би парфенов у формі мабуть ризикнув би, з угадайкою на щит... а так дуже сильно просідає атакувальна здатність запасу і все ж таки литовці багато кидають з-за дуги. ок, поки що стоїть щит/персоналка. в мене є час все змінити...

This Post:
11
325206.48 in reply to 325206.47
Date: 11/18/2024 1:44:29 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
мдя... початок не вдалий. (77198)
дві помилки від мене у цій грі. перша відносна: я таки хотів грати під щит, лоу пост був поставлений помилково. друга критична: в мене було відчуття що буде щит від литви і я довірився йому, хоча об'єктивно все говорило про раннє, навіть попри імовірні 3-2 від нас. персоналкою раннє ми не закрили. не справляємося ми один в один проти їх АЗ та ЛФ. це би не допомогло виграти, але була б трохи краще різниця
не скажу що ми зовсім погано відіграли в атаці чи захисті. 47% від литви і 30% триочкових - це меньше ніж вони набивали у першій частині турніру. 42% в нас - це значно краще ніж було проти франції. 4/8 триочкових при внутрішньому акценті проти 3-2... виборка мала, але показник гарний. багато втрат і вщенть програні підбори дали литовцям додаткові кидки, на яких вони здобули різницю

бельгія на більшому настрої не оставила шансів італії. щит на щит. не думаю що це був мотс. потругалія на більшому настрої не змогла нав'язати боротьбу німеччині. ну так, трошки на початку гри. а тут є імовірність мотсу...

в іншій групі фанція не залишила шансів хорватії зігравши ..пейшн. неочікувана тактика від фаворита. ізраїль виніс польщу на меньшому настрої. угорщина та іспанія видали цікаву гру. єдина рівна гра туру. за 40 секунд до кінця було +1 в іспанії, але на фолах вони відірвались до +6

This Post:
11
325206.49 in reply to 325206.1
Date: 11/23/2024 3:55:16 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
тільки-но звернув увагу: більшисть нашого складу прийшла з драфту 19річними. 18річними були лише сіверчук, тяпушкін, кротенко та парфенов.
я про тих, кому зараз 21. усі 20річні також прийшли у 18

This Post:
22
325206.50 in reply to 325206.47
Date: 11/25/2024 11:16:00 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
італія. вони мають досить зарплатний склад, але грою не вражають. перемоги усього +5 над чехією і +4 над англією. в середньому набирають 98 очок за гру, це при тому, що забивали 113, 122 та 132 аутсайдерам. тричі вони не набирали навіть 80 очок. і питання не лише в низькому відсотку, але також в низькій кількості атак
команда створена під внутрішній акцент, я б навіть сказав що під щит: великі, які тренувались лише як Ц, малі, які ніколи не тренувались як АЗ. при цьому щит вони вперше зіграли проти бельгії. був лоу пост проти чехії та ізраїлю, ізо проти англії і раннє проти греції. не знаю, чи це самовпевненість, чи намагаються грати різноманітно, щоб не потрапити під угадайку. але в будь-якому випадку вважаю, що проти нас буде що завгодно, але не щит. (що я там говорив про свої відчуття? ))) і саме це, що буде не щит приводить мене до думки не використовувати блокерів. далі, італійці кидають здалеку набагато меньше ніж литовці, а влучають ще набагто меньше. і хоча так, їх атака будується через малих, які кидають набагато частіше ніж великі, навіть при тактиці під щит, не думаю що потрібно 3-2. хоча, звісно, 3-2 це не тільки (я б навіть сказав, що в сучасному ББ це "не стільки") проти дальніх кидків, це також щоб створювати місматчі для малих під кільцем
італійці 4 рази грали в захисті зовнішню 4+1. у тому числі проти чехії, англії та ізраїлю. це дає місматч, що твої великі захищаються проти малих суперника у фарбі, а твої малі проти великих на відстані. іноді дає. а іноді твої малі захищаються проти великих суперника у фарбі, а твої великі на периметрі проти малих суперника. зміна гравців позиціями проти такого захисту не дасть тобі бенефітів, лише мінуси від погуршення рейтингів. відносно персоналки, такий захист по-ідеї трохи прокращить вторинний захист (як то проти малих у фарбі), але трохи погіршить первинний захист (як то проти великих у фарбі)
з формою десь баш на баш. в них одна сімка, в нас одна сімка. що правда в нас гравець який у формі може і в старті зіграти. в них потенційно 3 9ки в старті. в нас також. вони дуже злі на бельгію за мотс, але, принаймні поки що, це не має вплинути на їх вибір настрою на гру
довго обирав між каруселлю та внутрішньою ізо. зупинився на останній через декілько причин, одна з яких - повинно бути більше фолів, саме проти каруселі в італійців було найменьше фолів

This Post:
22
325206.51 in reply to 325206.50
Date: 11/25/2024 2:07:20 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
які дві різні половини зустрічі. перша закінчується з рахунком 29:29 (половина, не чверть!). коли ти пропускаєшь 12 очок за чверть, але думки що ти провалив чверть, бо дуже багато втрат. а потім в другій половині ти пропускаєшь 30+ очок за кожну чверть, в суперника залітає майже все. в третій ми ще змогли більшменьш втриматись за рахунок фолів, а ось в четвертій нам такого не дозволили. пна перший ривок ми ще змогли відповісти і з -10 майже зрівняли рахунок, але відразу отримали інший ривок 0:9, а в останні хвилини в них залетіли 3 триочкових поспіль. (77202)
італієць здивував. навіть не тактикою, а гравцями в старті. бокаччо до цієї гри зіграв 67 хвилин за 5 зустрічей, скаламонті 73 за 5 зустрічей. пассанті грав більше, навіть один раз у старті, але... 4+1 в захисті від них зіграло ідеально. вчора я передивився їх зустрічі цього сезону, коли вони її грали, і там було як я писав у прев'ю: дуже багато разів був зворотній місматч. не рахував, але здалось що десь у 40% випадків. сьогодні такі випадки були поодинокі. як коли щавель, який не вміє кидати, закинув далекі два через сіну, який не вміє там захищатись. але такого було мало. загалом з фарби кидали через великих, дальні кидки черз малих. (я не бачив 3ї чверті, відволікли...) і в такому протистоянні нам не вистачило атакувальних здібностей. + в них було мало фолів, меньше ніж в середньому. я сподівався ще очок на 10 з лінії
з точки зору нашого захисту, здається не погано. так, 10/32 триочкових це трохи забагато. за 2 хвилини до кінця це було 7/29, що вже виглядає нормально, а можливого порятунку гри тоді вже не відчувалось. скаламонті та бокааччі зіграли краще ніж зазвичай. пассанті забив 3/6 триочкових (до цього сезоном в нього було 0/5), але ми закрили його на більш близькій дистанції
ми виграли підбори, але це не призвело до чогось, очок другого шансу дуже мало. багато втрат. дуже багато. і замало асистів. в нас перший асист був на 22й хвилині зустрічі!
щось в мене є відчуття що я переаналізовую, треба підходити трохи простіше...

литва розібралась з португалією, але очікувалось що буде більш впевнена перемога. бельгія дуже просто винесла німеччину. при чому їх тренер пише що очікував ще більшу різницю. і по рейтингам (як бельгії так і італії) здається що тиждень тому не було ніякого мотсу і тоді я не розумію істеріку тренера італії
в іншій групі іспанія не залишила насів хорватії (в останніх не спрацював пейшн). французи познущались над ізраїлем дозволивши їх набрати лише 58 очок. угорщина вирвала перемогу в польщі +3

This Post:
22
325206.52 in reply to 325206.46
Date: 12/2/2024 11:15:54 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
португалія. нажаль, вивіска цієї зустрічі - битва за 5у позицію. так, попереду ще є зустрічі, але щось не віриться, що португаліє зможе нав'язати боротьбу італії чи бельгії. в нас трохи краща ситуація, бо нам ще зустрічатись з німеччиною, яка все ж таки виглядає значно слабше за литву, італію та бельгію
великий 100к баррош. в нього є блок, але він не блокер. у тому сенсі, що кидок також присутній. але тренувався лише як ц. за перший раунд в нього 56% влучності, що було третім показником в команді після тоні соареса (2й за зарплатнею гравець команди) та ще одного гравця запасу
другий основний великий, мануель карвальо. багато тренувався як РЗ минулого сезону. інший час як Ц
всі ці три великих прийшли 18річними і не отримували тренування кус-діапазон. тобто 8-7 максимум. але в карвальо 7/17 триочкових, в барроша 5/9, в соареса 6/8. так, португальці багато накидали триочкових шотландії та вірменії, і також грали зовнішні атаки проти словаччини та угорщини
щодо малих. бранкіньо та аленкуер багато тренувались як АЗ, але в них 9/27 та 2/18 триочкових, тобто навряд чи їм тренували там діапазон. інші, хто грав багато, тренувались на ЛФ/МФ та РЗ
в цілому відсоток влучань в них кращий за наш (по першому раунду), кидають більше (хоча є сенс зауважити що вони зіграли ОТ із словаччиною та 2ОТ із сербією), меньше втрат, меньше асистів
також має сенс зауважити, що усі, окрім вірменії, грали проти португалії щось зовнішнє чи хоча б нейтральне. не скажу що в усіх зайшло, бо 25% триочкових в німеччини, чи 27% в ісландії, та і в сербії 26%. не говрячи про шотландію та вельс. але словаччина, угорщина та литва непогано накидали. та й німці виграли, попри невисокий процент дальніх. якби словаччина зіграла не позиційну атаку, а зовнішню, мабуть ми б зараз розмовляли саме про словаків, а не про португальців. незважаючі на все це, португальці грали в захисті лише персоналку
вони зіграли на рівному настрої зі словаччиною, думаю то був нормал-нормал. а ось більший настрій проти сербії у другому турі... скоріш за все також нормал, бо в сербів команда апріорі слабкіша. далі разпіковка, думаю що включно з грою проти угорщини. далі нормал проти ісландії (не зрозуміло чому ісландія не мотсила, але то фіг з ними) та нормал проти німеччини. пік с литвою
гра з литвою. трохи важко порівнювати, бо з нами литва зіграли 3-2, а з ними персоналку. при цьому від нас пропустивши 4/8 триочкових, а від португалії 1/11. але можна в зворотній бік: нам литва забили 6/20, а португалії 12/26. і загальний відсоток в литви кращий проти португалії. більше асистів, меньше втрат, більше перехоплень
форма в них добра. 9ки в барроша, карвальо та майже в усіх важливих малих, окрім каркуеджі, чи як це промовляти. але саме він лідер за асистами та очками (серед малих). тому це невеликий, але все ж таки плюч. невеликий, бо форма все ж таки 8. ніщо не говорить мені про те, що вони зіграють в атаці. я скоріше за внутрішній акцент, але проти словаччина була карусель... щоправда, в словаччини був великий 100к+... проти угорщини була карусель, але щось я сумніваюсь що вони насправді розраховували перемогти там. ніяких ізоляцій цього сезону, але двічі минулого (проти пуерто-ріко та греції) та двічі у 62му сезоні (проти вірменії та франції). проти нас він грав лоу пост у 62му, та карусель (доречі проти 3-2) у 64му
в нас форма гірша ніж минулого тижня. у парфенова 6 і це виглядає як кінець його кар'єри у збірній. в тяпушкіна 7.  9ки в плєшакова, броварчука, щавеля, мядоускі, ковальчука, сіверчука. цей набор гравців не дає однозначного вибору атаки. але, так як всі грали проти португалії зовнішню атаку і ковальчук у 9ці... 3-2 у захисті. з блокером... з одним. все ж таки броварський у 9ці, а зінченко з протічем у 8ці

This Post:
66
325206.53 in reply to 325206.52
Date: 12/2/2024 3:10:11 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
(77206)
важка гра. португальці таки зіграли зовнішній акцент, тому добре що не ставив угадайку. наш захист в цілому справився. хіба що їх АЗ у фарбі було важко зупинити та Ц запасу попадав. а ось наша атака не дуже вразила. в цілому не все так погано, але часом був швах. у другій чверті ми не набрали жодного очка за останні 5:23. добре що пропустили за цей час лише 4. у 4й чверті ми не набирали балів протягом 4,5 хвилин. і там вже було гірше, бо був ривок португальців 15:2. кінець обом посухам поклав ковальчук. він здається не прокинувся до гри. за першу чверть не кинув жодного разу. за другу - 0/5. третя - 5/5, включно 3/3 триочкових на початку чверті. і в четвертій 5/6, включно декілько поспіль перервавши ту посуху. крівошея, зубченко, кротенко... 3/4 триочкових зубченка - однозначно гарно. але в цілому від цієї трійки очікуєшь більшого. борісенко та мядоускі відмінно зіграли з запасу, особливо борісенко, який просто спас першу чверть, так зрадів виклику до збірної )). великі... в цілому я розраховував лише на толкача, але він зіграв дуже мало і не дуже активно. броварський міг би влучити більше, так, тактика не його, але данки після асистів чи підборів у нападі міг би забивати. щавель атакує краще за свої навички, але фолд-аут...

бельгії не вистачило часу дотиснути литву, саме прибалти стають одноосібними лідерами нашої групи. італійці обіграли німців на рівному настрої. таким чином в литви 3 перемоги, в бельгії та італії 2, в німеччини та нас 1, в португалії 0. останні два тури:
литва-німеччина, португалія-італія, бельгія-україна
литва-італія, португалія-бельгія, німеччина-україна
я не вірю в португалію, що вони зможуть здобути дві перемоги. хіба що зможуть зачепити бельгію мотс на пік. але також не вірю. в нас та німців теоретично ще є шанси на пів-фінал, але щось я не бачу щоб німці намагались щось зробити для цього. тому думаю що у грі між нами буде з'ясовуватись четверте місце та квиток у кваліфікацію ЧМ

в іншій групі франція винесла польщу. рівний настрій, в поляків повна невгадайка. іспанія дотиснула ізраїль. угорщина досить впевнено перемогла хорватію, хоч і не дуже напружуючись у захисті. по 3 перемоги у франції та іспанії, 2 в угорщини та 1 в ізраїлю. наступного туру франція та іспанія у зістрічі між собою визначать першого півфіналіста. хоча є варіанти що й ні )

Last edited by Tiger at 12/2/2024 5:00:35 PM

This Post:
22
325206.54 in reply to 325206.53
Date: 12/9/2024 11:16:23 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
після невдалих спроб зіграти в атаку з італією танапів атаку з литвою, повертаємось до орігінальної ідеї намагатись засушити гру проти більш сильної команди. а бельгія такою є цього сезону. тому 3-2 з двома блокерами і зовнішня атака. єдине питання - на що поставити вгадайку. в першому раунді вони зіграли 7 різних тактик за 7 ігор. карусель, раннє, рнг, лоу пост, позиційна, зовнішня ізо і пейшн в останній грі, коли зливали хорватам. в дргуому раунді, проти сильних суперників, вде пішла в хід під щит, двічі, проти італії та литви. проти німців була карусель. ми така команда, яка скоріше нагадує бельгії про перший раунд, ніж другий, тому очікую що буде все ще завгодно, окрім під щит. і скоріше за все окрім каруселі, бо її вже грали другий раз. є одна тактика, яку вони ще взагалі не грали - це внутрішня ізо. не знаю з одного боку дивно грати тактіку тільки тому, що її ще не грали. з іншого - не самий поганий варіант, коли більш очевидні швидки тактики. я би не вгадував зовсім, але наш єдиний шанс - це повна вгадайка і сподівання на рендом. якщо німці не виграють сьогодні у литви, то на різницю нам якось все рівно, і я дуже вірю в литву. що ще залишається ))

This Post:
11
325206.55 in reply to 325206.54
Date: 12/9/2024 1:40:18 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
(77209)
раннє було моєю другою опцією. було б першою, якби були ще тактики, які бельгія не грала, чи якби вона грала вже всі тактики. але як ми можемо бачити за результатом - це б не дуже вплинуло
прохідний двір в захисті, особливо в першій чверті. десь ми це вже бачили, - а, проти франції. але проти франції ми майже відігрались у 2й чверті і грали на рівних у другій половині. сьогодні - гра на рівних у 2й чверті, і повертаємось до прольоту у другій половині. бельгійці вирішили не давати нам простору і зіграли 3-2, і нам не вистачило рівня наших гравців (не тільки, але його також) щоб цей захист пробити. насправді нічого неочікуванного в результаті, хіба що дивитись таку гру не цікаво...

італійці знищили португалію яка вирішили зіграти в 1 РЗ та 4 великих. при чому РЗ грав на ЛФ. отримали, як завжди, зовнішню атаку, що привело до 21/34 триочкових. чесно кажучі навіть якось замало. литва відносно спокійно на меньшому настрої здолала німеччину. поставивши їм 15 блоків. ого, звідки це раптом
таким чином в литви 4 перемоги +73, в бельгії та італії по 3 і різниця +70 та +63. бельгія грає з португалією і їй достатньо виграти +3 щоб при будь-якому результаті іншої гри потрапити до пів фіналу. литва можна дозволити собі програти італії з різницею до -5, прі равній різниці в литви все ще буде більше набраних очок. італії потрібна перемога хоча б +6. ну чи поразка бельгійців з різницею на 8 очок більше. тобто потрібна перемога +6 )) ну а четверте місце вирішиться у нашої грі з німеччиною. там все просто: переможець іде до кваліфікації на чм

в іншій групі сьогодні були більш цікаві матчі. іспанія баззером обіграла францію. щит проти лоу посту вилився у 3 влучних триочкові на останній хвилині )) угорщина на меньшому настрої здолала ізраїль. ізраїль був попереду у перші 1:40. потім угорці весь час тримали суперника на відстані 10-15 очок. польща ледь уникла поразки від хорватії вигравши +3. насправді навіть +1 - там був фол на останній хвилині.
в іспанії 4/0 +43, франція 3/1 +68, угорщина 3/1 +23. франція грає з угорщиною. переможець іде до пів фіналу. іспанія вже там незалежно від результату їх гри проти польщі. так що у польщі я шанс поборотись за 4у сходинку, хоча в ізраїля простіший суперник і краща (на 26 пунктів) різниця

This Post:
22
325206.56 in reply to 325206.55
Date: 12/16/2024 11:18:45 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17171717
Second Team:
Utopia Tigers
остання гра другого раунду. німці найслабкіші за зарплатнею серед усіх суперників у цій групі. але при цьому грають вони досить впевнено. і те що в них лише одна перемога і вони борються з нами за 4е місце, а не за вихід до півфіналу - це їх мінус. вони програли бельгії лише 12 очок із неточною напів-угадайкою. лише 8 очок італії з неточною напів-угадайкою. проти литви щоправда без шансів на більшому настрої. але в них могло бути зараз 3 перемоги
основні великі в них захисні. вони всі не дуже дружать з атакою. уттерс повноцінний блокер, убіш, арлт та хаблох - в них ближній кидок краще, але все рівно відсоток лише 40-45 що для центрів замало. основний ЛФ добшуц не друже з дальніми кидками. малі краще, але не супер. при цьому зазвичай вони грають карусель. проти польщі, португалії та бельгії була саме карусель. проти литви раннє, проти італії щит. насправді він зіграв не те щоб погано, але не в пріорітеті в тренера
форма гарна. є одна 7ка, але цей великий ніколи не був першою опцією. якщо говорити о 9ках, то вони в убіша та уттерса, зазвичай вони вдвох закривають позицію Ц, і уттерс це блокер. а також 9ки в 6х малих. дуже явний перекіс на карусель. можливо буде не карусель, можливо буде раннє чи ізо, але т.я. МФи у 8ках, навряд чи буде щит...

в нас мінус вірт за формою та мінус зінченко. хоча, блокеру форма меньш важлива, бо вона більше впливає на атаку чим на захист... 9ки в безумний, чеберячко, щавель, протіч та мядоускі, ковальук, крівошея, деркач, сіверчук, кротенко, сологубов. броварський та зубченко нажаль у 8ці, серед тих кого хочеться поставити у старт. під захисних великих не дуже хочется лізти під щит. для чогось зовнішнього в нас ідеальна форма. німці можуть зіграти 3-2. це малоімовірно, але можливо. а ще вони полюбляють вгадувати, при чому більше фокус. тому, я скоріше за те щоб зіграти внутрішню ізо.

Advertisement