Хаха, няма лошо, хубаво е да има движение във форума. Това е една от причините поради която драскам тук постоянно.
Първо питане- казваш, че въпреки 2-3 зоната сме загубили борбите и от там до голяма степен и мача, което сигурно еа
Така, но все пас при 2-3 зона срещу външна тактика на противника, когато ми се случи на мен бих казал,че съм загубил до някаква степен ЗАРАДИ, а не Въпреки тактиката.
Да, определено не уцелих правилната зона, за което ме хвана яд. Поехме риск, понеже двата им центъра имат заплати колкото нашите 5-ма титуляра. С друга тактика може би щяхме да имаме повече шансове. Дали щеше да е по-добре ако те бяха играли отвътре, а ние персонална? Едва ли. Тоест, един вид поемаш риск каквото и да избереш. Но в конретният случай, да, зоната много вероятно оказа влияние на резултата.
Второто питане е относно обезвредената звезда на противника, и пак свързано със защитната тактика, при зонова защита нали никой от нашите не пази никой от техните персонално?
Да, прав си, замислих се за това, когато писах репорта, но реших да не го променям. Да речем, че е бил част от зоната, която го е обезвредила.
Сигурно е излишно и не го правя с лошо, така или иначе да си падаме от Нидерландия сигурно е нормално в исторически план.
Не е излишно, даже би казал че е полезно. Пък и в крайна сметка отбора е на всички.
С оглед на моментното състояние на двата отбора, загубата не е изненадваща. С идеалната тактика и домакинско предимство, имахме своите шансове, но не се получи този път.