BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Говорилник

[U21] Говорилник

Set priority
Show messages by
From: Dodor

This Post:
11
325328.46 in reply to 325328.45
Date: 12/25/2024 7:57:36 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
518518
Second Team:
Dodor Inc
Весели празници! Новият драфт ни донесе малко над 40 играча с добри перспективи за младежкия. Това са трейнита с потнциал между 7-9 (10-ките съм ги оставил за големите), с прилични стартови умения и възраст. Писал съм на всички тези мениджъри за да видим колко от тях ще могат да се тренират. Ако не съм ви писал, и имате играч който смятате да тренирате, драснете на личен, може да съм пропуснал някой. Тези които в момента са за продан, ще изчакам да видя къде ще отидат.

Ако някой иска да тренира за младежкия, и си търси трейните, може също да ми пише, или да изяви желанието си тук публично.

Успех през новия сезон и приятни почивни дни!

This Post:
00
325328.47 in reply to 325328.46
Date: 1/3/2025 7:56:02 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
518518
Second Team:
Dodor Inc
(54276899) Ако някой все още си търси трейни, това момче има страхотни стартови. Бих го взел веднага, ако имах свободно място.

This Post:
11
325328.48 in reply to 325328.47
Date: 1/5/2025 12:25:34 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
518518
Second Team:
Dodor Inc
Две думи преди началото на кампанията ни утре. С оглед на състоянието на противниците ни, очаквам доста труден сезон.

Холандия, които срещаме утре, са изявен фаворит и значително ни превъзхождат като заплати. Южна Африка и Украйна са горе долу от нашата черга, но изглежда като да имат по-дълга резервна скамейка. Останалите 5 отбора са доста сходни на нашия откъм заплати, като изключим Копиев. Ще трябва да се борим всеки мач, като тренировките и формата по време на сезона ще са от решително значение.

Започваме със скъсен състав от 11 играча, подбрани по комбинация от класа и форма. Други 4-5 ще бъдат добавени следващата седмица. Целта за сезона е да взмем 4 победи. Класиране за следващата фаза не е сигурно, но ще направим всичко възможно. Да си пожелаем успех!

From: Orgon

This Post:
00
325328.49 in reply to 325328.48
Date: 1/6/2025 12:47:52 PM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Значи общо взето сме на същото ниво, на което сме били винаги. Това добре.
Но може ли само едно пояснение за широката публика, написал си ,че 5 отбора са сходни на нашия, като изключим Копиев ( значи неговото присъствие ни дава предимство пред тях ), защо тогава ако сме по-добри от тях целта е 4 победи а не 5? И защо да не се опитаме да изненадаме някой малко по-силен от нас на хартия.
В смисъл, не трябва ли да имаме високи цели?

This Post:
00
325328.50 in reply to 325328.49
Date: 1/6/2025 4:06:35 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
518518
Second Team:
Dodor Inc
Но може ли само едно пояснение за широката публика, написал си ,че 5 отбора са сходни на нашия, като изключим Копиев ( значи неговото присъствие ни дава предимство пред тях ), защо тогава ако сме по-добри от тях целта е 4 победи а не 5? И защо да не се опитаме да изненадаме някой малко по-силен от нас на хартия.
В смисъл, не трябва ли да имаме високи цели?

Добри въпроси. 4-те победи са по-скоро мое лично очакване. Целта е да спечелим всеки един мач, и тактиките и съставите с които излизаме ще са фокусирани единствено на това. Ако успеем да вземем повече ще е супер и определено е възможно, но искам да запазя малко по-консервативен тон поне в началото на сезона, когато неизвестните са най-много.

This Post:
00
325328.51 in reply to 325328.50
Date: 1/6/2025 4:51:58 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
518518
Second Team:
Dodor Inc
NED 100:92 BUL (78034)

Трудно начало на утешителния турнир срещу силният отбор на Холандия. Въпреки 2-3 зоната ни, Лалетата доминираха борбите 64:46 а оттам и мача, с 16 възможности за стрелба повече от нашите. Лъвовете бяха равностойни през по-голяма част от срещата и при малко повече късмет в стрелбата от фала, можеше и да се доберат до нещо повече.

МВП наградата днес получава Любомир Славов (Rythern Reapers) с неговите 23 точки и 63% стрелба. Специално признание също и за Димитър Миленков (Grudovo Boars) заради 13-те му борби, и това че остави звездата на холандците Куусен със само 3 точки и го извади за 6 фала.

Благодаря на всички, които тренират и през този сезон. Миналата седмица поп-овете бяха върха! Следващият Понеделник гостуваме на Украйна. Отбора ни ще пътува с влак, за всеки случай...

From: Orgon

This Post:
00
325328.52 in reply to 325328.51
Date: 1/8/2025 7:51:46 AM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
9898
Може ли пак два бързи уточняващи въпроса относно мача, който така или иначе според нашия план за сезона си беше очакван като резултат.
Първо питане- казваш, че въпреки 2-3 зоната сме загубили борбите и от там до голяма степен и мача, което сигурно еа
Така, но все пас при 2-3 зона срещу външна тактика на противника, когато ми се случи на мен бих казал,че съм загубил до някаква степен ЗАРАДИ, а не Въпреки тактиката.
Защото така написано оставам с впечатление, че е нямало как да бъде по-добре. Разбира се това с тактиката е избор и няма как да знаеш преди мача какво ще играе другия и все пак...
Второто питане е относно обезвредената звезда на противника, и пак свързано със защитната тактика, при зонова защита нали никой от нашите не пази никой от техните персонално?
Извинявай ако твърде много се вглъбявам в разни неща
Сигурно е излишно и не го правя с лошо, така или иначе да си падаме от Нидерландия сигурно е нормално в исторически план.

This Post:
00
325328.53 in reply to 325328.52
Date: 1/8/2025 8:58:42 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
518518
Second Team:
Dodor Inc
Хаха, няма лошо, хубаво е да има движение във форума. Това е една от причините поради която драскам тук постоянно.

Първо питане- казваш, че въпреки 2-3 зоната сме загубили борбите и от там до голяма степен и мача, което сигурно еа
Така, но все пас при 2-3 зона срещу външна тактика на противника, когато ми се случи на мен бих казал,че съм загубил до някаква степен ЗАРАДИ, а не Въпреки тактиката.

Да, определено не уцелих правилната зона, за което ме хвана яд. Поехме риск, понеже двата им центъра имат заплати колкото нашите 5-ма титуляра. С друга тактика може би щяхме да имаме повече шансове. Дали щеше да е по-добре ако те бяха играли отвътре, а ние персонална? Едва ли. Тоест, един вид поемаш риск каквото и да избереш. Но в конретният случай, да, зоната много вероятно оказа влияние на резултата.

Второто питане е относно обезвредената звезда на противника, и пак свързано със защитната тактика, при зонова защита нали никой от нашите не пази никой от техните персонално?

Да, прав си, замислих се за това, когато писах репорта, но реших да не го променям. Да речем, че е бил част от зоната, която го е обезвредила.

Сигурно е излишно и не го правя с лошо, така или иначе да си падаме от Нидерландия сигурно е нормално в исторически план.

Не е излишно, даже би казал че е полезно. Пък и в крайна сметка отбора е на всички. С оглед на моментното състояние на двата отбора, загубата не е изненадваща. С идеалната тактика и домакинско предимство, имахме своите шансове, но не се получи този път.

From: nikito

This Post:
00
325328.54 in reply to 325328.53
Date: 1/9/2025 4:32:45 AM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
Добър мач сме спретнали!

Зоната изглежда логичен избор, заради техните центрове, но и колегата явно се е сетил, че може да ги пробваме и с тото за вътре, затова е пуснал външна тактика. Голямо надлъгване

Чакаме следващия мач, в който според мен по-големи шансове за успех.