BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - נורבגיה - הדיון הרשמי !

ישראל - נורבגיה - הדיון הרשמי !

Set priority
Show messages by
This Post:
00
54273.46 in reply to 54273.45
Date: 10/20/2008 4:58:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
אז אחרי המשחק שלהם היום ועוד לפני כן כמו שאמרתי, אין ספק שהם עדיפים עלינו בטח אצלהם בבית ויהיה מאוד מאוד קשה לחדור את המבצר הזה שיש להם ..
אני לא חושב רק שהם עדיפים עלינו ובציונים שהם הוציאו היום בוא נגיד זה ציונים שאני חושב שאפשר להגיד שיש פה יריבה לספרד ולאיטליה וגם הם בספק אם יכולים להגיע לציונים כאלה ואני בהחלט מדבר ברצינות.. יש להם את האיכות והסגל וביחד עם מאמן ברמה אין לי ספק ביכלל שהם יכולים לנצח כל נבחרת בבאזר.

אני אולי מקצין אבל אני חושב שמפגש עם ספרד היה הרבה יותר עדיף לנו כי היום הוצאנו ציונים מאוד זהים לשל ספרד במשחקים האחרונים.. וכשאני מסתכל על ספרד ואיטליה ועל פורטוגל אולי זה רק לי אבל... לדעתי לא מעריכים את פורטוגל מספיק כי ממה שראינו זאת נבחרת שלפרט ההתקפה והריבאונד, יש לה יכולת להוציא ציון 12 בשני ההגנות . והיא עוד מקנחת עם 7 בפלואו שזה די נדיר ועוד במושן שזאת טקטיקה של אי מסירות בדר"כ .

כמובן שעדיין נגיע במטרה לנצח ונכין את השחקנים בצורה הטובה ביותר אבל זה בהחלט יהיה המפגש הכי קשה שיכלנו לבקש מבין כל היריבות האחרות .
בהמשך ייפתח האשכול ונשמח לשמוע את עצותכם .

This Post:
00
54273.47 in reply to 54273.46
Date: 10/20/2008 5:28:38 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
בחלק מהדברים אני מסכים איתך.

אבל לא אהבתי את האמירה של מאמן ברמה.

מאמן שמשחק 90 אחוז מהמשחקים מושן לא יכול להיות מעולם מאמן ברמה.
אם היה מאמן ברמה אולי באמת הנבחרת הזאת הייתה ברמה שאתה מדבר עליה ומגיעה להישגים שאתה מדבר עליהם.

אם אנחנו מנצחים בשבוע הבא הסיבה הראשונה היא כי אתה מאמן טוב ממנו.
ובלי שום קשר לתוצאה אתה מאמן בכיר ממנו.
גם לגבי הסגל אני עדיין חושב ישראל.

אגב אני חשבתי על משהו מעניין.
למשל עניין הגבוהים.
יש לנו 5 שמשחקים אצל המאמן הישראלי.
אם למשחק בשבוע הבא עולים לוק אפשר לבקש מכל חמשת המאמנים לאמן קליעה.
אם צריך בעיקר יתרון ריבאונד אז לבקש מ-5 לאמן ריבאונד.
זה כדי לנסות ליצור יתרון מסויים במצאפ מסויים.
ושוב זו רק הצעה שלדעתי 5 מאמנים כן יסכימו לקבל.

אל אל ישראל

This Post:
00
54273.48 in reply to 54273.47
Date: 10/20/2008 5:40:28 PM
Overall Posts Rated:
1010
לא התכוונתי אליו.. אמרתי שעם סגל השחקנים הקיים והאיכותי הזה, וביחד עם מאמן טוב הם יכולים לנצח כל קבוצה בבאזר.. לא אמרתי ספציפית עליו כי הוא בהחלט לא נוטה לעשות מהלכים מרשימים שצריך לזכות לשבחי יתר אבל לא צריך לזלזל יותר מידי כי הוא בחור פעיל במשחק ובפורומים הגלובליים והוא בוודאי יודע דבר או 2 במשחק, ואומנם המון מושנים שאולי לא הכי מתאימים להם אבל הוא משנה לא מעט וזה ביכלל לא בטוח שהם עולים מולנו במשחק חוץ ..

בנושא האימונים, זה היה לי בראש עוד לפני המשחקים במידה והמפגש אכן יהיה זה וכבר התחלתי לפעול בנושא ונקווה שבאמת יהיה אימון טוב כי זה הדבר היחיד שיכול להושיע אותנו .

Last edited by Warrior at 10/20/2008 7:46:54 PM

This Post:
00
54273.49 in reply to 54273.37
Date: 10/20/2008 7:00:34 PM
Overall Posts Rated:
00
מברוק על הנצחון !