BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > 9. szezon, Válogatott

9. szezon, Válogatott (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
96451.46 in reply to 96451.1
Date: 7/6/2009 12:33:12 AM
Overall Posts Rated:
33
A mai (pontarány javító... :-) ), Azerbaican elleni mérkőzésre alkalmazott felállás és taktika megtalálható a külső fórumon. Sajnos a formák és egy sérülés kicsit beleszólt, de még mindig jobb, hogy most. A következő hetekre nehezebb meccsek jönnek, remélem a formák is javulnak, sérülés is elkerül minket.

This Post:
00
96451.47 in reply to 96451.1
Date: 7/6/2009 11:20:54 AM
Overall Posts Rated:
33
Félidőben jól állunk!!!

Mi vezetünk 33-al (ez várható volt)
Angolok égnek 16-tal a Románok ellen (ennek örülünk, mert Angoloknak is lesz egy veresége, mint nekünk)
Lengyelek ellen 4-el vezet Sakartvelo (na ez kavarná meg igazán a csoportot, ha így maradna, még akár csoportelsők is lehetnénk...).

Szóval ügyesen drukkoltok!!! :-)

From: Patai

This Post:
00
96451.48 in reply to 96451.47
Date: 7/6/2009 11:24:01 AM
Overall Posts Rated:
4545
Csak így tovább!

This Post:
00
96451.49 in reply to 96451.1
Date: 7/10/2009 1:25:39 AM
Overall Posts Rated:
33
Helyzetértékelés:

Lement a csoportnak a könnyebbik fele, túl vagyunk 4 meccsen. A válogatott eddig hozta a tőle elvártat, egy rossz menedszeri döntés miatt sajnos kikaptunk Sakartvelo-tól, pedig 4 győzelemmel most sokkal könnyebb lenne...
Most jön a neheze, a 3 komoly ellenfél.
A lengyelek eddig valószínűleg végig lazázva vertek mindenkit, várhatóan ez folytatódik is, bár lehet, hogy nem lazázva.
Israel valószínűleg szintén végig lazázva nyert 3-at, és most 15-el jobb a pontkülönbsége, mint nekünk.
Az angolok szerintem 1 Normal-lal és 3 TIE-vel zártak, 17-el rosszabb a pontkülönbségük, mint nekünk.
A románok pozitív pontkülönbséggel zárták a 4 erős elleni kört (egyre jobb az ellenük elért győzelem...) és valószínűleg simán hozzák a hátralévő 3 meccset, tehát 2 vereséggel fognak zárni, egész jó pontkülönbséggel.

Tételezzük fel, hogy a Lengyelek megverik Island-ot is és Angliát is, akkor a mi meccsünk nélkül mindkettőnek már lesz két veresége.

Ebből az látszik, hogy a továbbjutáshoz vagy meg kell nyerni a maradék 3 meccset, vagy egyet el lehet veszíteni, de akkor a másik kettőn tovább kell javítani a pontkülönbséget és reménykedni, hogy több lesz a végére, mint a Románoké.

Mint láthatjátok, további problémák is vannak, a kezdő irányítónk még mindig sérült (bár hétfőig még felgyógyulhat, de formája nyilván romlani fog...), illetve a tegnapi kupameccseken megsérült két további kulcsjátékos (Ladó és Fábry) 2-2 hétre!!!, tehát valószínűleg 2 meccsen nem számíthatunk rájuk.

Egy szóval nehéz lesz, de mindent megpróbálunk....

Arra szeretném kérni a válogatott iránt érdeklődő menedzser kollégákat, hogy a hátralévő 3 meccsre vonatkozó taktikai, felállásbeli és bármilyen egyéb javaslataikat osszák meg velem vagy privát mail-ben, vagy a külső fórumon a 9. szezon, "Csoport, esélyek" részben.

This Post:
00
96451.50 in reply to 96451.1
Date: 7/12/2009 1:21:00 AM
Overall Posts Rated:
33
Hétfői meccsre taktika és felállás a külső fórumon, valamint a jelenlegi elképzelés a hátralévő 3 meccsről szintén.

From: Patai

This Post:
00
96451.51 in reply to 96451.50
Date: 7/14/2009 4:40:18 AM
Overall Posts Rated:
4545
A taktikát nem sikerült eltalálni sajnos.

Remélem a mostani 21 évesekkel, jövőre a vigaszági VB-n sikeresebbek leszünk..

Message deleted
From: Arsene

This Post:
00
96451.53 in reply to 96451.1
Date: 7/22/2009 11:34:35 AM
Overall Posts Rated:
00
Valamit írhatnál az utolsó két meccsről!

From: bragalyi

This Post:
00
96451.54 in reply to 96451.53
Date: 7/27/2009 8:55:18 AM
Overall Posts Rated:
33
Tehát elutaztam két hétre, alig-alig volt net hozzáférésem, ezért nem irogattam a fórumokba sem ide, sem kívülre, de azért a csapatot igyekeztem mindig kezelni, így sikerült.

Israel elleni meccs ugye sorsdöntő volt, volt két fontos sérültünk és a legjobb irányító is akkor gyógyult fel, rossz formában. TIE-TIE-be nem ment bele a menedzser, de nem ez lett a baj, Normal-Normal-ban játszottunk. Még az U21-től is kölcsönkértem Szentmiklósit, de ő sem tudott segíteni. Sajnos Israel eltalálta a védekezést (a játékosok formái alapján nem volt nehéz) én viszont nem (sokkal magasabbak voltak a formák náluk). Szerintem nem volt több a meccsben az adott helyzetben, de lehet, hogy Ti máshogy látjátok.

Poland ellen bele kellett kapaszkodni az utolsó szalmaszálba, ezért CT vs. Normal lett, sajnos a két sérült továbbra is hiányzott. Ez lett belőle, tippeltem a védekezésnél (vicces volt, mert az Israel-i manager is segített, mert neki is jó lett volna, ha nyerünk), de nem jött be.

Ma England ellen TIE lesz, mert a továbbjutás ugye már elszállt, akkor legalább a barátságosokra legyen jobb a csapatszellem, hátha tudunk felfelé lépkedni a ranglistán.

Egyébként a mai meccs után tervezek egy hosszabb összefoglalót írni a teljes sorozatról, aztán természetesen várom a véleményeket, kritikákat.

From: Pitie

This Post:
00
96451.55 in reply to 96451.54
Date: 7/27/2009 11:48:44 AM
Overall Posts Rated:
11

Az összefoglaló után megkapod:)

This Post:
00
96451.56 in reply to 96451.1
Date: 7/28/2009 11:52:51 AM
Overall Posts Rated:
33
Világbajnoki selejtező értékelés

Végetért a világbajnoki selejtező sorozat, sajnos végső eredményünk (5. hely a csoportban) elmaradt a várakozásoktól.

A történteket elemzem és értékelem az alábbiakban, kérlek minél többen nyilvánítsatok véleményt róla.

1. forduló:
Laza hozzáállással simán vertük Islandot, ahogy az várható volt.
Kipróbáltuk a Gyors támadásos játékot, a mérkőzés legjobbja Ladó volt a 30 pontjával.
Bedobó poszton Geller és Hurst játszott, látszott, hogy nem ők a jók erre a posztra.
Csoport: papírforma eredmények, Poland verte Romániát, ami azért nem volt könnyű.

2. forduló:
Laza hozzáállással sajnos kikaptunk Sakartvelo-tól, ez nagyon nem volt tervezve.
Hibát követtem el a támadó taktika megválasztásánál (illetve meg-nem-választásánál), illetve nem vettem elég komolyan az ellenfelet.
A mérkőzés legjobbja Májer volt 38 ponttal és 19 lepattanóval.
Bedobó poszton Kindét és Fejér-t próbáltuk ki, ők sem tűntek jó választásnak.
Csoport: Románia megverte Israelt, ami meglepetésnek számít. A többi papírforma.

3. forduló:
Normál hozzáállással, nagyon szoros meccsen megvertük Romániát, ami jó eredménynek számít, bár szerintem a statisztikák alapján simábban kellett volna nyerni.
Belül támadtunk a jó formában lévő magas emberek miatt, a mérkőzés legjobbja Fábry volt (mint arról már annak idején is írtam).
Bedobó poszton (a belső támadásnak megfelelően) két belső embert, Kócziánt és Barnabást játszattuk, nem is vallottak szégyent.
Csoport: papírforma eredmények.

4. forduló:
Sérült: Raksányi.
Laza hozzáállással nagyarányú győzelem Azerbajcan ellen, ahogy várható volt.
Ismét gyors támadás, hogy a pontkülönbség minnél nagyobb legyen, hátha számít a végén. A mérkőzés legjobbja Lajos 21 ponttal és 17 lepattanóval.
Bedobó poszton ismét Kóczián, valamint Fejér szerepelt és kiderült, hogy Kóczián belső ember létére nem belső támadásnál is jó erre a posztra.
Csoport: Románia megverte Angliát is, még jobbnak tűnik a mi győzelmünk ellenük. Poland megszenvedett Sakartvelo ellen TIE vs. CT miatt, de behúzta a meccset.

Folyt. köv.

Advertisement