Yo!Lai gan sezona vēl nav beigusies,pēc Malij raksta nevaru neizteikties.:Draksts gan nebūs pārskatāms un vizuāli smuks,jo rakstu no telefona neta.Apsveicu tos,kuriem būs drosme izlasīt.17.sezona Armīna vērtējumā.
Plusi (+)1.noteikti man pašam patīk savas komandas veikums.2.NT komandas. Abiem menedžeriem padevušās lieliskas sezonas-apsveicam gan Horemu,gan Latvian!3.Latvijas Kausa spraigais sižets. Noteikti bija maz menedžeri,kas sezonas sākumā prognozēja Tuča uzvaru. Fināls vispār,man pašam liels pārsteigums-wertol vs tucis! Paldies jums, džeki par skaistām uzvarām!4.Jaunu menedžeru profesionāla darbība,vai aktivitātes forumos - wertol,andi0000,attack beast u.t.t.Tas ļoti īsi un koncentrēti par plusiem.
Mīnusi (-)1.Maza aktivitāte forumos.2.Nepatīk,ja bāžās virsū tādiem,kā Malij un apsūdz par monstru iepirkšanu!Džeki-tā arī ir aktivitāte!Viņam ir ambīcijas,Jūs varat darīt pilnīgi tāpat! Kaut kā lasot senas diskusijas,neatceros,kad tad kad uzvarēja Ragans B3,pateicoties "transfēru kariem",kāds letiņš būtu viņu nosodijis!Jā citas valstis tā darija,bet tā bija skaudība un nemācēšana zaudēt...3.Žel,ka pagaidām labākais mūsu C(Baurovskis) nevar atrast pastāvīgu darbavietu!4.Nepatīk čīkstēšana-HCA,Labāki skili,lielāka arēna,vairāk naudas,seksīgākas karsējmeitenes:DReālā dzīvē taču klubi tā nedara-viņi saka,ka būs grūti,bet darīs visu lai uzvarētu!Tāds ir mans skatījums,bet KATRAM ir tiesības uz savu viedokli.
Paldies par sezonu,kuru kopumā vērtēju ar +!:)