jos malo pa ce vise ljudi glasat dali ces ti skupit 200 tućeva nego sto je glasalo na NT izborima za kandidate :)))))
Anketa: Hoće li marijoh do 06.01.2013 skupiti 200 tućeva??Odgovor------------Glasovi------ RezultatDA HOĆE I VIŠE-------31----------67,4%NEMA ŠANSE-----------15 ---------32,6%
he he evo ipak je ispunjeno i ovo dostignuće, više ljudi je glasalo oću li jadobiti 200 tućeva nego na NT izborima za izbornika repke::))kako sam popularan ::::)))))))
he he evo ipak je ispunjeno i ovo dostignuće, više ljudi je glasalo oću li jadobiti 200 tućeva nego na NT izborima za izbornika repke::))kako sam popularan ::::)))))))Ne računa se. Bosanci nisu mogli glasat na našim izborima za izbornika. Ni Slovenac. :)
PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE SA PROLETERKAMA HEHE
he he evo ipak je ispunjeno i ovo dostignuće, više ljudi je glasalo oću li jadobiti 200 tućeva nego na NT izborima za izbornika repke::))kako sam popularan ::::)))))))Ne računa se. Bosanci nisu mogli glasat na našim izborima za izbornika. Ni Slovenac. :)sve se računa:::))zaboravio si i Dumbu iz Srbijejoš samo da mi se Crnogorac i Makedonac jave i evo nas u Jugi::))koji sam ja jugonostalgičar ...hehe::))PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE SA PROLETERKAMA HEHE