Eltartotta GH KK Hubát? Igen. Meg volt oldva egy darabig,majd lepasszolták szerjózsának, aki szintén edzte/tartotta még a 4-ben is! (ő farm volt, némileg szakosodott rá, de egy jó ideig eltartotta Hubát)
Nincs ezzel semmi gond. Sőt! az olaszoknál is megfigyeltem, hogy pl 4. ligában feledzik irdatlan fizujúra, majd ha nem bírja, akkor elviszi egy 1-2. ligás korrekt áron (értsd 1 millió környékén). Így kéne itthon is csinálni, ha nem megy másként..
Csak az alapgond, hogy még nevelő sincs elégséges számban adott korosztályokban és a nagyok meg a tényleges Nt esélyesek/nt tagok átvételével vannak "elfoglalva".
Ki hányja Domi szemére? Csak annyit mondtam, hogy MOST is úgy van,mint RÉGEN VOLT. Akkor is voltak magasabb fizus emberek és ma is lesznek/vannak
Semmivel sem tartunk előbbre e téren, max a játék kedvező bérváltozásai adnak engedményt.
Ha már itt tartunk, írd le kérlek, melyik kapitány csinálta meg ezt eddig, hogy év végén (akár külső fórumra is) nyíltan kiteregette a játékosok skilljeit
Patai, én, wolwerine és cimi "csupán" 4 ember azaz 10 ciklus (ww 2 ciklusban is volt kap)
Pont az volt a vezéreszméje a dolognak, hogy tanulhasson belőle, aki szeretne.
Hogy példát vegyenek más edzéseiből mit és hogyan csinál x vagy y menedzser.Megint azt kéred számon, h nem citálom be a teles szöveget... ccc az
egésszel egyetértek kiemelve (különös tekintettel) az adott részre!
Ha ezt nem tudod felfogni, akkor nem tudok mit csinálni
Czédli fizetése
egyáltalán nem fáj, sőőőőt! Örülök, hogy ráeszméltél, amit már
a kezdetek kezdetén (szezon elején) megmondtam, ha eredményt akarunk, akkor kell 3-4 Czédli! Te eleinte hadakoztál, de beláttad, hogy így jobb és többet ér az eredményt tekintve
Nem akarok olyan vitát, mint múltkor úgyhogy kérlek nem kell felelned.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/30/2013 7:47:22 AM