Eddigi tapasztalatok arról, hogy edzek meg pénzt gyűjtök. Az edzésre nem lehet panaszom, szerintem korrekt a fejlődés! 3 emberből kettő 6-6 szintet, egy meg 7-et lépett ezidáig, és még beleférhet mindegyiknek 2-3 szint akár... szóval ez némileg meglepő számomra, pozitívan. Csak 5-ös edzővel nyomom, mert azt láttam kifizethetőnek. És akkor a pénzgyűjtésről. Valóban horribilis árak vannak pont tegnap láttam egy 7,5 milliós licitet 31 éves playára.... Ez teljesen abszurd.
Az is, hogy szívatják azokat, akiknek létszükség a csapat megújítása. Mert előbb-utóbb mindenkii eljut ide edzés nélkül... Miért kell büntetni a tankolást külön a szurkolói bojkottal? Sztem elég volt a régi rendszerben a szurkolók elpártolása, kisebb nézettség, bőven elég most is annyi...
A minimum bér is olyan magas (MKL-ben 458k), ami túlzás sztem. Miért büntetik azokat, akik egy szerény csapattal tudtak feljutni, pl nem érte el a a fenti küszöbértéket a csapatuk összbére?
Szóval mindent egybevetve a pü-i rész katasztrófa minden szempontból. Az edzés meg sztem jó átlagos, de ahhoz, hogy nyerő szempont legyen sokaknak az edzés, ahhoz emelni kéne a intenzitást, mint a hajdani nagy U21 edzésversenyek idején is volt. Plusz azt olvasni, megint emelik majd a béreket ergo kisebb lesz a heti egyenleg. Ennek megint csak negatív hatása van/lesz. Szerintem már csak a megrögzött fanatikusok maradnak már itt, akik képtelenek elszakadni a buzzertől...
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/10/2017 5:44:43 AM