prvo pitanje ..i ako treniraš na dvije pozicije, da bi ti 2 igrača dobila po 48 minuta moraš staviti samo 7 igrača da ti igra, tak da trener ne padne na kušnju da ih izvadi van ako pobijeđuješ razlikom večom od +20 na kraju 3 četvrtinekod mene se ovo nije pokazalo pravilom. u 90% slučajeva igrač odigra svih 48+ minuta i ako imam 9 igrača taj dan u rosteru.a nekad zna ludovat i ako imam samo 6-7 igrača i počme radit zamjene u završnici ako je velika razlika
prvo pitanje ..i ako treniraš na dvije pozicije, da bi ti 2 igrača dobila po 48 minuta moraš staviti samo 7 igrača da ti igra, tak da trener ne padne na kušnju da ih izvadi van ako pobijeđuješ razlikom večom od +20 na kraju 3 četvrtine
kaj si postavio kao Zamjene:trener se striktno drži vaše listepusti trenera da odlućitrener odabire iz vaše listevaša lista do četvrte četvrtineak si bilo koju drugu postavio osim prve , najvjerojatnije ti se radi toga to dogodiloi ako treniraš na dvije pozicije, da bi ti 2 igrača dobila po 48 minuta moraš staviti samo 7 igrača da ti igra, tak da trener ne padne na kušnju da ih izvadi van ako pobijeđuješ razlikom večom od +20 na kraju 3 četvrtine