Samozřejmě neznám Tvé ostatní hráče. Já jsem v trochu v jiné pozici a můžu si pro trénink zkoušet různé vylomeniny, ale to přepozicování trochu pomůže obecně tréninku mimo pozice. Ale aspoň v některých týdnech, když budeš mít lehčí zápasy (jasné výhry nebo jasné prohry) by si to mohl zkusit. Jinak pokud nemá extrémně vysokou staminu, tak by měl zvládnout druhý zápas v případě vysoké výhry (před poslední čtvrtinu náskok o více než 20) tak, aby nehrál více než 32 minut.
Akorát když ho budeš hrát na PG, tak by mohl mít v závěru utkání problém, že ho v posledních 2 minutách trenér někým vymění - moje zkušenost je ta, že to dělá hlavně pokud má hráč na PG hodně nízkou kontrolu míče, ale může to být i problém jiný vlastností. Takže pak je člověk naštvaný, když díky trenérovi odehraje třeba 47 minut.
A co je důležité, při tréninku OD Buhlovi plat neporoste nijak výrazně, jen ty sekundární skoky ID, což je teda zase na Tobě, aby sis vyhodnotil, na jaké ho má úrovni, ale zase ten růst ID při tréninku OD není nijak závratný.