Tak, statystyki meczowe Klaczynskiego wyglądają ładnie na tle drużyny. Tani SFi (Klaczynski, Zelek, Warchałowski, Zygmuntowski, itp.) potrafią zagrać dobre mecze na pozycji SF, ale dużo zależy od SFa rywali.
Zauważ, że ten włoski SF, którego tak wyśmiewasz to naprawdę SG. Pewnie ma silną ID i porządne RB. Stąd przewaga Klaczynskiego na tablicach (OR). Niestety, skuteczność 5-12 przeciwko SG już Klaczynskiemu chwały nie przynosi. Gdyby naprzeciw niego stanął klasyczny, albo podkoszowy SF z obydwoma obronami i zbiórkami, to mogłoby być znacznie gorzej. Wiem, bo przerabiałem to samo z Zelkiem. W meczu z Bułgarią też grał przeciwko obwodowemu SFowi
(11152) i zagrał dobrze, ale niestety zdarzają mu się również dużo słabsze mecze w reprezentacji.
Nie wiem jakie są statystyki tego włoskiego SG, ale w meczu z Francją na pozycji SF grał przeciwko nam taki gość
(5828820). Pensja wysoka, ale ID: 4, RB: 5. Klaczynski by go zniszczył przy taktyce podkoszowej.
W każdym razie życzę Ci, żeby Przemek dalej się rozwijał i żeby to od niego zaczynało się ustalanie składu reprezentacji w przyszłym sezonie.
Pozdrawiam
Z.
Last edited by Big Z at 8/31/2010 4:57:38 AM