Ahoj.
Na začátek - omlouvám se, ale nějak mi to forum tady nesedí. Nevím, kde najdu seznam všech vláken v CZ foru, abych se ji seřadil od nejnovějších. Jediný, co vidím, je sloupec velvo, kde jsou nějkaá vypsaná, ale tam ěnco najít.. a navíc nevím, jka napsat zprávu, aniž bych musel odpovídat na jinou. Asi jsem blebj, enbo slepej, nebo oboje
Kdysi jsem hrál Charazay, ale s tím jsem seknul ještě dřív, než s ním seknuli úplně
Nevím, jestli vydržím tady, jeden časožrout (online manažer) už hraju, tak uvidím (spíš ne
)
Pár dotazů:
1. Na hlavní stránce vidím "BK Lvi Věkoše is celebrating the appointment of Josef Brynda to the Ceska Rep. National Team.". Jestli chápu správně, kouč NT si toho mého hráče vytáhl, aby se na něho podíval, a potom ho zase vyšoupl?
2. Aréna, staff - vyplatí se do něčeho hned na začátku investovat? Už sjem tedy stihl pořídit advanced doktora, trenéra i PR - klasická chyba nováčků, že?
3. Aréna - kdyyb začalo být plno, je lepší zvednout ceny lístků, enbo zvětšit kapacitu? K čemu vůbec platit za zvětšení kapacity, když můžu zvednout ceny lístků? Hádám, že nějkaý háček ve zvýšení ceny bude
4. Hráči - potenciál - je ten potenciál, co u svých hráčů vidím, orpavdu takový, neboj e je to jenom nějkaý odahd? Je mi divné, že jeden z mých "perennial allstar" má 27 let a žádná superhvězda to tedy není (TSP: 46 (34 + 12)).
5. Hráči - pozice. Nějka to odhadnout dokáže, lae přesto - nikde v manuálu nevidím info, na kerou pozici je který skill jak důležitý. Mohl by mě někdo navést, kde to am je? Celkově mi tedy po prvním nahlédnutí manuál přijde takový nijkaý, spousta textu a málo dat..
6. Výška a pozice - mám hráče 216cm, TSP: 48 (30 + 18) - je ok, když takhle vysoký hráč hraje na SG enbo sF? Asi tedy SF (i když ještě nevím, nak terou pozici se podle skillů hodí víc), lae stejně.. není tam nějký mínus?
7. Trénink - prozatím jsem dal OD pro PG/SG, ale upřímně - tady dost plavu. Obranou se nic nezkazí, navíc moji hráči na perimtru ji mají slabou, ale je lepší vybrat málo pozic, nebo více? Nebo dát staminu? Pár hráčů v zákaldu ji má žalostnou. Ale nějka nevidím možnost, jak ji nastavit
jak moc se soustředit na to ,aby hráči odehráli těch 48 minut požadovaných na plný trénink? Mám v týmu hráče, kteří maj vysoké skilly, ale nic moc potenciál, a naopak. Výslekdy velí stavět ty nejlpší, trénink zase ty s potíkem. Jak na to?KDyž budou hrát ti s potíkem, nejspíš všechno prohraju
8. Posily - asi zatím nic nekupovat? Zatím se tedy pořádně nevyznám ani ve svých hráčích, ale obecně, na začátku je asi lepší šetřit?
9. Kádr - mám 18 hráčů. Asi troch moc, že? Měl bych nějkaé vyhodit/prodat?
10. Jaký je rozdíl mezi jump shot a jump range? Chápu, že ovlivňují střelbu z perimetru
10. Nějkaé další rady do začátku?
Celkově mi to tu přijde takové zmatečné zatím..
Díky za rady
Edit: volba disable emoticons je docela užitečná
Last edited by hypnos11 at 9/29/2024 8:25:48 AM