Να πω κ γω την αποψη μου για τον Ολυμπιακο.
Σαν οπαδος του Ολυμπιακου δεν μου αρεσει να τρωω 4αρες απο καμια ομαδα, ακομα κ αν λεγεται Μπαρτσελονα, αλλα εχω μαθει να βλεπω κ περα απο το σκορ. Χθες ειδα μια ομαδα να κυριαρχει στο γηπεδο για 45 λεπτα με αντιπαλο μια πολυ ποιοτικοτερη ομαδα. Στο 2ο ημιχρονο ο Ολυμπιακος εχασε το χωρο του κεντρου, δυσκολευοταν να περασει το κεντρο, αλλα δεν απειληθηκε ουσιαστικα απο την Παρι μεχρι που εγινε το 1-2. Μετα απο το γκολ παραδωθηκε ολοκληρωτικα. Αυτη ειναι η αποψη μου για το παιχνιδι.
Γενικοτερα για το θεμα Ολυμπιακος, ειμαι κ εγω ενας απο αυτους που θελουν να βλεπουν Ελληνες κ παιδια απο τις ακαδημιες, αλλα δυστηχως δεν υπαρχουν Ελληνες που να μπορουν να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα. Αλλωστε υπαρχουν αρκετοι αυτη την στιγμη στον κορμο της ομαδας. Σιοβας, Αβρααμ, Μανωλας, Μανιατης, Σαμαρης, Μητρογλου ,Χολεμπας. 6 απο τους 7 παιζουν στην εθνικη. Αν συνεχισει ετσι ο Σαμαρης συντομα θα παιξει κ αυτος. Δεν θεωρω κακους τους δανεισμους των Βλαχοδημου, Κολοβου, Σιωπη, Ιωαννιδη και Διαμαντακου. Πιστευω πως μονο ο Τατος ειχε χωρο στο ροστερ απο τους δανεικους, οχι σαν βασικος αλλα σαν μια καλη λυση στον παγκο.
Για καποιο λογο βλεπω οτι βγηκαν αχρηστοι παικτες οπως ο Γιαταμπαρε κ ο Ν'ντιγκα χωρις να τους δουμε. Εκτος αν εχουμε εδω κ οπαδους της Μπαστια. Τωρα αν ο Σηφακης ειναι καλυτερος του Ρομπερτο... τι να πω, αποψεις ειναι αυτες. Εχουν γινει πολλα λαθη στο σχεδιασμο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Κ επειδη διαβασα για 17 χρονια ξεφτιλα στην Ευρωπη, να θυμησω μονο οτι ο Ολυμπιακος ειναι 31ος στην καταταξη της UEFA. Δεν ειμαι βεβαια ικανοποιημενος απο τις πορειες της ομαδας στην Ευρωπη, αλλα οπως ειπα κ πριν μην τα ισοπεδωνουμε ολα.