evo sutra novo kolo i vrlo interesantni susreti u našoj konfi polako se kristalizira ko će u play off sa naše strane po meni je još samo jedna nedoumica ali sasvim mala ko će popuniti četvrto mjesto u play offu. Ima tri pretendenta juga za sva vremena, crveni york i jadranćica mila i draga, e sad ko će osvojiti to četvrto mjesto to je već za diskusiju veću. Ja se skromno nadam da bu četvrti kolega zola ali moral bu se i te kako pomućiti da osvoji to četvrto mjesto ,jer ostala tri su već bezecirana od Nomada, kolege dikca i moje male ekipice dugave.
20.2.2010 18:00:00-------ZG-Nomads---------------Jadranka Kosor e ovo bu dobra tekma u kojoj nomad želi isprati gorak okus poraza od jadranke iz prvog dijela sezone,pa bu joj htio pošto poto vratiti za taj poraz, to bu interesantna tekma
20.2.2010 18:00:00--------KK Jugoplastika-----------dugave evo ovo bu interesantan susret da se vidi snaga novokupljenih pojaćanja kolege dikca i mojih majstora pošto imam prednost domaćeg terena , bolju formu i veći ent sve osim pobijede neznam kaj bi komentirao
20.2.2010 18:00:00--------kk maksimir-pastela-----Philly Soul to je jedini neinteresantan par koji ništa ne donosi mislim da bu to phill soul bez problema dobio
20.2.2010 18:00:00--------CRVENI YORK--------------jugoplastika za sva vremena a u ovoj se tekmi možda odlućuje štošta poraz zolu izbacuje iz utrke za to četvrto mjesto u play offu ,dok ga pobijeda pretvara u favorita jako neizvjesan susret
Last edited by marijoh (NTscout) at 2/19/2010 8:23:23 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!