Na, emberek eljött az idő... Én befejezem ezt a játékot
Miért van, hogy egy taktika (konkrétan a 2 pontos) mindenek fölött áll? Ilyen sehol nincsen másutt, nincs seholsem egyeduralkodó taktika más játékokban csak itt... Az összes többi játékban a job taktikával kiálló, jobb képességű csapat nyer és ot nincs taktikai és ts-beli rásegítés a dolgokra! Aki jobb az nyerhet, függetlenül bármilyen külső körülménytől.
Én nem fogok dafke beállni a csordába és s..kodni egy bizonyos kiemelt taktika f..t.
Miért van, hogy pusztán vakszerencsével egyes csapatok ts előnybe kerülhetnek?
(lásd a kupasorsolásom, amikor összekerültem Huklival és lásd cimiét, akinek az akkori körben lazázós jutott majd a következő csütörtöki körben is lazázós ellenfél jutott ráadásul hazain...)
Eleve ha már így alakul a dolog, akkor bevezethetnék, hogy a tényleges ts különbség csak azokon a meccsein számítson, amikor még a csoportból másik kupás induló ellen játszik. Konkrét példa erre a Predators -airtem meccs lehetne.
Ezzel minimum 2 ts előnyhöz jutott a hazai pályája mellé, ami szerény számítások szerint is 15 pontnyi difi.
Igen.. kikaptam 25-tel, DE ebben 15 minimum vakszerencsével szerzett előny volt az ellenfelem részéről.
És most nem cimit okolom, hanem a szar rendszert, amiért ilyen előfordulhat
Miért nincs az, hogy mindenki mindenki ellen oda-vissza játszik? Pusztán szerencsével (sorsolás) egy csapat előnyösebb helyzetbe juthat jelenleg, amennyiben a verhetők jutnak neki hazain, mint annak akinek élcsapatokat kell hazain fogadni és a "kicsik" ellen meg izzadjon idegenben.
Kezd elegem lenni a külső körülmények okozta többletekből és rásegítésből. Ilyen sehol másutt nincs, csak itt...