Ukraina vs. Nederland 87 - 85 (77431) +2В товариському матчі проти Нідерландів нарешті і нам посміхнулась вдача. Краще б вона посміхнулась в матчі з Ізраїлем )
Ідея матчу полягала в тестуванні зовнішньої ізоляції з Кучеревським на ВФ, так само як ми граємо зовнішні тактики з ним.
Але на позиції АЗ-ЛФ я вирішив виставити пусту розстановку, щоб подивитися кого система вирішить залучити під атаку на кожну з вище згаданих позицій. На ЛФ без сюрпризів - Дроздов. А вот на АЗ сюрприз - Рипан
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Якби я виставляв визначену тактику, я би ставив Яцика.
Чи добре зіграв Рипан? Чуть нижче середнього, але з іншої сторони в нього статистика +6 очок за час коли він перебував на паркеті. А вот Дроздов явно мене останні матчі розчаровує. Ну прям дуже погана реалізація. І ще мінусова статистика -3.
Що мені сподобалось в цьому матчі:
-хороша гра нашого Кучеревського. Більше 50% влучність кидків.
-хороша гра Ліванського, який зробив багато підборів
Що мені не сподобалось:
-мала кількість асістів від РЗ.
-Рипан, а не Яцик на АЗ
-таке враження що ми грали кидки з близької дистанції. Ну дуже багато кидків з трисекундної зони. Скрін кидків тут
(https://i.imgur.com/jcvxdFV.png)Було б добре спробувати ще внутрішню ізоляцію з такою розстановкою, тільки без пустої розстановки і порівняти як будуть розподілені кидки.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 12/10/2024 12:51:02 PM