на рахунок пустої розстановки і того, що її виставляють наші тренера зб., скажу таке)
мені особисто пох з якими саме вказівками грають наші збірні і, відповідно, як керують ними наші тренера. головне, як і в реальному спорті, щоби був результат.
якщо відмінять пусту, то ясен пєрєц, що менеджери збірних будуть виставляти в заявці і старт, і заміну + можлива зміни тактики. але тоді ж також маємо оцінювати їх роботу за РЕЗУЛЬТАТОМ.
тому, імхо, травити і критикувати їх лише за те, що вони грають пустою, то просто безпідставно. коли не буде результату,то тоді і я шось буду мати проти)
ну і пропозиція тренерам: попереджати завчасно менеджерів, що їх гравця не буде викликано в збірну. ну, наприклад, через те, що є набагато кращі і перспективніші. ніхто на це не образиться, але ж тримати як кандидатів, які в підсумку так і залишаються лише кандидатами, і постійно з нетерпінням чекати, що ось-ось з'явиться жовто-блакитний прапорець біля його фейсу, і так і не дочекатись цього щастячка, то не є гут. + самі ж ті гравці розчаровуються в цьому, гірше грають за клуб, форму не тримають, дропаються і т.п. :)