ww után szabadon: tök jó, hogy már azt is jobban tudod, mint én, hogy mit gondolok. Az meg ne is zavarjon, hogy neked pm-ben külön is leírtam, miért így edzettem Czédlit. Eredetileg nem az volt a terv, hogy 21 évesen 100k fizuja lesz és nem azért lett megváltoztatva, mert beláttam volna az igazadat, vagy "ráeszméltem" volna, hogy tényleg az az egyetlen út, amit te mondasz. Egyszerűen hosszútávú szempontokból döntöttem úgy, hogy felgyorsítom az edzését, kell az edzéshely ugyanis jövőre. Azért jó tudni, hogy legközelebb nem kell azzal fárasztanom magam, hogy válaszoljak a pm-eidre, mert vagy nem olvasod el, vagy nem értelmezed.
Köszönöm a neveket, ezúton is bocs ww és cimi, de innentől nem szavazok rátok, ha elindultok valamikor, mert nagyon nem érzem etikusnak mások játékosainak skilljeinek kiteregetését, főleg, ha éppen ellenfele is láthatja. Ezúton is megkérem viszont Domit, hogy Czédli skilljeit ne rakja ki sehova, se most, se később. Akinek akarom, annak majd megadom én.
Ha te tényleg nem látod a különbséget a mai keret fizetése és az általad felvázolt, illetve a beírt példák (pl Leszkoven) esete között, akkor nyugodtan higgy, amit csak akarsz. Csak azt nem tudom, mit remélsz attól, hogy beirogatod ide a rögeszméidet, ugyanis az elmúlt fél (egy-kettő?) évben kb egy ember sem volt, aki egyetértett volna veled, szóval meggyőzni valószíínűleg nem fogsz senkit. Attól, hogy valamit sokszor mondasz, még nem lesz igaz, nem vagy te Cato.
Don't feed the troll