Cekaj, kad su nasi igraci toliki krsevi, a ti si toliko upucen u trening, zasto nisi pomogao nasu bb zajednicu i ti uzeo da treniras nekog srbina? Ko od postojece garniture oko mlade repke ima nekog naseg igraca za trening? Cinjenica je da su ljudi ranije slabije uzimali u obzir trening i da mnogo "starih" igraca ne trenira nikoga, a da su u drugoj ligi zato sto su poceli mnogo ranije da igraju. Takva dva tima su bila kod mene u ligi posle ispadanja iz druge i opstaju samo zbog srece na draftu ili ne znam ni ja zbog cega.
Mislim da nema razloga za napadanje bilo koga, problem je i prevelika cena nasih igraca. Ja sam pukao 800k za Goza, a realno nije vredeo toliko. Dao sam jednostavno zato sto je nas i kao jbs 200, 300k, bar cu da pomognem i nekog naseg novog menadzera... Mnogi ne razmisljaju tako, a vidim da i ti imas 2 srbina od kojih je jedan sa ovogodisnjeg drafta...
Stvarno se pitam dokle cemo ovako da teramo. Oko Milutina Milica sam se i ja cimao posto mi je on bio prvi pik, ali nisam uspeo da ga uzmem, ali kontaktiras coveka i on ti odgovori posle nedelju dana... I tako u nedogled...
Kada se ljudi budu vise uziveli u igricu, bice bolje.
No guts, no glory!