Megcsináltad. Letojom, hogy milyen sugallat hatására, ha én mondtam én mondtam, ha Domi kérte, akkor ő vagy saját döntésedből, DE MEGCSINÁLTAD. Ez a lényeg, hogy MEGCSINÁLTAD!
Nem megkérdezés nélkül volt kiteregetve, hanem tulajdonosi jóváhagyással! Azért voltak akkor is, akik nem engedték meg, de a többség 80-85% belement. Akár mondhatom úgy is, hogy büszkeségből.
Nincsenek rögeszméim, vannak tények és azokat sorolom, ha majd ha "véletlenül" tényleg 100k lesz Czédli, akkor mit fogsz mondani?
Remélem, az lesz első dolgod, hogy elnézést kérsz tőlem , mert most örökösen piszkálsz és kötekedsz, pedig Te mondtad, hogy 100 k lesz és nem én szoptam az ujjamból.
Domi: a minimumszintnél van olyan szó, hogy minimálisan vagy legalább - általánosan igaz minden számhoz. legalább 8, de jó ha több pl 10-11 az ideális
felőlem lehet 12 is, de akkor már egyéb fontosabb főskillt buksz a pattanóval történő "pöcsöléssel"
classic bedobónak ilyet tartok jónak benti játékra 21 év végére
T 12 dtáv 8
kv 11+ techn 8+
lv 8+ passz 7+
2 p 14 bv 13
patt 10-11 blokk 6+
csak ilyen játékoshoz indulók is kellenek, 2-3 szezononként jön egy ilyesmi megfigyelésem szerint.
Domi Verebes fiam messze nem volt még csak u21 esélyes sem. Farkas az volt, de őt nem raktad be..
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/30/2013 10:56:49 AM