Díky za odpovědi a za námahu
No já právě nevěděl, jak naspat zprávu, aniž bych někomu odpovídal. Ale teď už to po tvé radě vidím.
Řazení vláken - jo, tak už rozumím. Mně tam zmátlo to, že vlánko Rady, tipy, návody IV je nahoře, kdežto tohle s číslovkou "V" až za ním na kdovíjkaé stránce.
1. Mno to mě tedy dost překvapilo, že do začátku dostanu hráče, který by mohl mít byť i jen teoretickou šanci na rpere. Takže velké štěstí asi, že jsem někoho takového dostal, enbo to je u nových týmů normální? Každopdáně kdybych končil, alespoň bych ho před tím prodal
2. Takže doktora a PR, které jsem pořídil, raději vykopnout a ušetřit jejich plat?
3. Chápu, takže nejprve zdražovat lístky, až potom budovat arénu
4. Takže pokud mám 25yo hráče s pot MVP či dokonce 27yo Perennial allstar, nemusím mít strach, že by nedotrénovali?
5. Zní složitě, díky. Skoro to vybízí k tomu zkoušet hráče na různých pozicích. V Chara to bylo o chlup jendodušší, i dkyž podobné
7. Nesoustředit se na výsledky - to věru nezní moc zajímavě. Systém tréninku mi tu tedy moc pevedený nepřipadá, v Charazay si člověk vybral dva skilly na trénink a hráče k nim přiřazoval dle libosti. Za mě je zdejší způsob tréninku velký mínus, něco na způsob Hattricku, tuším
8. a 9. Tak zatím s nákupy počkám
10. A co ten jump range má jako dělat? Nerozuím, proč na střelbu ze vzdálenosti tu josu dva skilly. Není to zbytečné?
Last edited by hypnos11 at 9/29/2024 3:25:11 PM