та лан, зараз пуста розстановка рулить, тому і треба використовувати її, тим більше в матчах збірної, де не потрібно ставити гравців на відповідні слоти для їх трені.
от, наприклад, навіть сьогоднішня моя гра -
(52930861). якби не пуста від Самогона, то хз на чиїй вулиці було би свято) форма краща була у моїх, та й сумніваюсь, що ент у нього більший. по ходу матчу, наприклад, Рябов (та і не тільки він) мінявся з Ц на МФ і, в основному, якраз під того мого гравця, який здійснював кидок. ну і зрозуміло, що при його БЗ влучно кинути важко було. такі самі заміни були і в лінії аз/рз, де напівмульт Нетто так само мінявся і правильно підстроювався під моїх. так само і при їх атаці, його гравці підтасовувались під моїх з найслабшими скілами захисту.
ВИЗНАЙ, що ти, чи я, чи будь-який інший менеджер ніколи би таких замін не зміг би зробити при "непустій" розстановці. можливо, це не правильно, але якщо така є можливість, то чому б нею не користуватись, а?
просто в декого з менеджерів клубу зараз є в пріоритеті тільки результат, а в декого - результат+треня.
ну і по збірних. ти даєш гарантію, що ти, чи Армін, чи будь-який інший менеджер здобув би кращі результати, граючи всі матчі "непустою"?
по-моєму, всі звинувачення на рахунок тупості менеджера, бо грає постійно пустою розстановкою, є необґрунтованими, несправедливими і невірними.
без образ і нічого особистого.
успіху!