1) po draftu skautujeme, co má ruce nohy, pro NT skautuju jen potenciály 10 a 11, tady jsem pomáhal klukům od U21. My pokud je nenabereme, tak nevíme, jak vypadají, až pak se můžeme rozhodnout, jestli ten hráč je k něčemu. Záleží samozřejmě na jejich názoru, ale za mne Brynda není úplně marný. Doporučoval bych z něj dělat podkošového hráče, trénovat mu ID pro C, IS pro C, doskoky pro PF/C a jeden na jednoho pro SF/PF, každý týden může dostat jen jeden trénink, tohle je myšleno nějak nakombinovat postupně toto.
2) já bych je vykopnul
3) pokud by se vyloženě topil v penězích, nemusíš čekat, až bude na maximální vstupné chodit plno
4) já bych takové hráče hlavně vůbec netrénoval, pořiď si mladé kluky, co se budou rychle zlepšovat a pokud tam máš nějak 25-27 trochu k světu, tak je do začátku použij na netrénovaných pozicích)
5) je to do toho jen trochu proniknout a pak už to vypadá jednoduše, s trochou nadsázky každý musí umět všechno a podle toho, co umí ještě líp, je jeho nejlepší pozice :D
7) já to myslel možná trochu jinak, nesoustředit se na výsledky za každou cenu, samozřejmě se snažit uhrát co nejlíp v rámci možností, ale vyhnout se bezhlavým nákupům, co ti možná rychle pomůžou vyhrát pár zápasů, ale v horizontu půlsezóny, sezóny zjistíš, že už ti jsou k ničemu, resp. že bys potřeboval lepší hráče a to můžou být ti, co si vytrénuješ, jen pro představu (s maximálními levely trenérů a zázemí) mladí hráči 18-19 let, jsou schopní udělat i kolem 15 skoků za sezónu, v závislosti na tom, zda trénují rychlé tréninky nebo něco pomalejšího
10) já tu hru nemyslel, to je otázka asi někam jinam B)