BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXV.

Kérdés és csevegő XXV. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275331.466 in reply to 275331.4
Date: 2/8/2017 5:43:56 AM
Overall Posts Rated:
145145
Sziasztok!

Egy ideje próbálok 7-és edzőt venni, de szinte lehetetlen normális fizetésűt találni(50ezer alatt) .

Valamit csinálhatnának a játék ezen részével, nagyon gagyi szerintem.

From: Cimi

This Post:
00
275331.467 in reply to 275331.466
Date: 2/9/2017 9:07:56 AM
Overall Posts Rated:
146146
Sziasztok. Régen nem foglalkoztam ezzel a játékkal. Szeretnék kicsit informálodni. Foglalkoznak még itt a játék fejlődésével egyáltalán vagy lassan a szervereket is leállítják? Nem tudom elképzelni,hogy az új játékosokat mivel fogják meg. Szerintem lehetetlen itt előrejutni. Milyen áron kelnek el játékosok te jó ég. Van 6 millám azt hittem ebből majd veszek 2-3 jó játékost de kb 1-et tudnék venni. Nekem nem gond mert van 3 edzett emberem de akinek nincs,hogy boldogul??? Spórolni nem lehet mert ha van 50-60-70 ezer plusz bevételed az semmi. 1 szezon alatt megspórolsz 800 ezret de egy közepes játékost sem kapsz belőle még 3 osztályban sem. EZ MI? Szóval a kérdésem az lenne próbálnak-e tenni valamit,hogy ez a játék életben maradjon?

From: SkayHUN

To: Cimi
This Post:
00
275331.468 in reply to 275331.467
Date: 2/9/2017 5:22:46 PM
Overall Posts Rated:
113113
Sehogy nem fogjak meg a jatekosokat. Amint barki megtudja, hogy sok ev munkajaval lehet barmit elerni, abbahagyjak. A csapat aminek talaltam gazdat, azota bot lett. Meg sok penzel sem nyujt elvezetet Mostmar az edzes sem elvezet, amennyire lassu lett. Sot, nyerni sem az... Mar sokszor eszembe sem jut beallitani a meccseket, vagy baratsagos merkozest lekotni. Sajnos en is ugy erzem, hogy nem sok szezonom van mar hatra, elvesztettem a lelkesedesemet ennyi ev alatt.

From: Cimi

This Post:
00
275331.469 in reply to 275331.468
Date: 2/9/2017 9:00:31 PM
Overall Posts Rated:
146146
Amig nem támogatják az edzést vége a játéknak. Nem lesznek edzett játékosok már mist sincsenek csak az öregek. Egy megoldás van az pedig amit szezonok ota szajkozok, hogy rakjanak be 6 os edzőket a játékba sokat. Egy 60 ezretbkereső edző 500 ezerért megy el ez a vicc. Igy biztos nem fognak edzeni. Nem értem ezt miért nem lehet megcsinálni.

This Post:
00
275331.470 in reply to 275331.468
Date: 2/10/2017 5:42:40 AM
Overall Posts Rated:
350350
Eddigi tapasztalatok arról, hogy edzek meg pénzt gyűjtök. Az edzésre nem lehet panaszom, szerintem korrekt a fejlődés! 3 emberből kettő 6-6 szintet, egy meg 7-et lépett ezidáig, és még beleférhet mindegyiknek 2-3 szint akár... szóval ez némileg meglepő számomra, pozitívan. Csak 5-ös edzővel nyomom, mert azt láttam kifizethetőnek. És akkor a pénzgyűjtésről. Valóban horribilis árak vannak pont tegnap láttam egy 7,5 milliós licitet 31 éves playára.... Ez teljesen abszurd.
Az is, hogy szívatják azokat, akiknek létszükség a csapat megújítása. Mert előbb-utóbb mindenkii eljut ide edzés nélkül... Miért kell büntetni a tankolást külön a szurkolói bojkottal? Sztem elég volt a régi rendszerben a szurkolók elpártolása, kisebb nézettség, bőven elég most is annyi...
A minimum bér is olyan magas (MKL-ben 458k), ami túlzás sztem. Miért büntetik azokat, akik egy szerény csapattal tudtak feljutni, pl nem érte el a a fenti küszöbértéket a csapatuk összbére?
Szóval mindent egybevetve a pü-i rész katasztrófa minden szempontból. Az edzés meg sztem jó átlagos, de ahhoz, hogy nyerő szempont legyen sokaknak az edzés, ahhoz emelni kéne a intenzitást, mint a hajdani nagy U21 edzésversenyek idején is volt. Plusz azt olvasni, megint emelik majd a béreket ergo kisebb lesz a heti egyenleg. Ennek megint csak negatív hatása van/lesz. Szerintem már csak a megrögzött fanatikusok maradnak már itt, akik képtelenek elszakadni a buzzertől...

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/10/2017 5:44:43 AM

This Post:
00
275331.471 in reply to 275331.470
Date: 2/11/2017 2:46:35 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Ezt atbeszeltuk oda-vissza 2-3 honappal ezelott, azota nyilvan nem valtozott a rendszer...
A tankolast egyertelmuen azert buntetik, mert regen mi volt a taktika? Begyujtottel par milliot aztan evickelj el a top 4-be az alapszakasz alatt, majd a PO elott vegyel 2-3 a csoportodnal joval erosebb jatekost (akar meg azon az aron is, hogy a heti egyenleged minuszba lesz a PO idejere) de feljuss es ott majd egalba leszel. Igy 4. helyrol hanyszor de hanyszor besetalt valaki a dontobe es siman lehozta, azzal szembe aki esetleg "normalis uton" edzett, csapatot epitett es hozott egy atlagos jo teljeseitmenyt.
Az hogy ez a fajta kontroll realis e , vagy jo mas kerdes, de valahogyan ez ellen tenni kellett, ez szerintem ertheto.

A piaci arak valtozasa is valahol ennek koszontheto, de valoban irrealis. Irrealis azert, mert a beveteleid viszont nem valtoztak, nem hogy ezzel aranyosan de kb. sehogy.
En ahogy leirtam anno 3 szezonnal ezelott kezdtem el (kenyszerbol) total uj csapatot epiteni, uj 18-evesekkel elkezdeni edzeni, draftra kolteni, eladni kb minden kezdo jatekosom (megtartottam kettot akikkel volt hogy visszaesve a III-at siman megnyertem, a II- ligat meg leadtam). Ez jelen pillanatban is tart. Nem eroltetek semmit, nem akarok nyerni, csak penzt gyujtok es edzek. Ha nyerek es feljutok plusz, ha nem akkor sem koltok semmit, csak folytatom. Igy 3 es fel szezon alatt oszehoztam 11 millat. (kb. 200 ezrem volt). Van 3 fiatalom akik bar sajnos nem egyenlo mertekben fejlodnek, es nem is szantam oket U21-re (sajat edzesterv alapjan haladok) egeszen pofasan allnak. Szerintem kb. ennyit lehet kihozni a jatekbol most.

Elvezetesnek semmikepp sem mondanam, gyorsnak sem. Es meg igy is a problemak ott fognak kezdodni amikor I ligaba szeretnek feljutni majd. (ez nem sikerult soha, pedig beletoltam anno mindenem a csapatba, azert is kellett nullaznom magam). volt hogy torony magasan elsokent hoztam le II-ben az alapszakaszt, megis jott a szokasos bevasarlos taktika es kivertek a PO-ban. Eltoltottem igy vagy 4 szezont II-ben, folyamatosana top-ban, ami nyilvan nem engedett meg megtakaritast, eloregedtek a jatekosok, edzeni nem tudtam mert az eredmenyessegbe nem fert bele, ez lett a vege.
II-be feljutni nem latom akadalyat, most aranylag eros III csoportom van, jovore szerintem meglesz a fiataljaimmal siman, iden nem. Hogy II-ben top legyek es I-be jussak viszont mindenkepp kell majd 2-3 jatekos. Na itt lesz a baj, mert meg ha a felretett penzbol meg is oldom, megint nullan leszek es ami szerintem a leginkabb hianyzik a atekbol az a normalis bevetelek kompetitiv jatek mellett is.

This Post:
11
275331.472 in reply to 275331.471
Date: 2/22/2017 2:39:13 AM
Kanizsa Ants
II.4
Overall Posts Rated:
1313
Nagyon viszi a pénzt a játék. Én eddig annak a híve voltam, hogy fiatalokat gyúrtam össze 29-32 éves játékosokkal. Benne volt a rutin és a fejlődés is a csapatomban. A rendszer működött és hosszú ideje tanyázom a II. osztályban, de idén úgy néz ki, ki fogok esni! Nem működik már az elképzelésem. Tavaly eladtam az idősebb játékosaimat és fiatalokat hoztam helyettük, magyarokat. Edzettem őket, de időbe telik, mire megütik a szintet. Az alapembereim közben kiöregednek, a piacon pedig nem tudok lépést tartani. Kiöregedett, vén trotyokat méregdrága áron meg nem is akarok venni, mert az megint nem egy jó pénzügyi döntés. Csak egy ideiglenes megoldás, ami egy pénznyelő. Haldoklik a játék. Őszintén szólva el vagyok keseredve és tanácstalan vagyok. Nem a kiesés veszélye miatt, hanem mert nem tudom, hogyan tovább...

This Post:
00
275331.473 in reply to 275331.472
Date: 2/22/2017 7:06:20 AM
Overall Posts Rated:
188188
Nézz előre!
Lásd a fiataloké a jövő. Eljött az idő 3 szezon kinti edzés 3 szezon benti edzés ezzel 4-6 jó játékost tudsz nevelni mellé aki tudsz megszerzel olcsón.
Ezzel Igen nehezen maradsz majd II. osztályban. (Hidd el tudom... 22 szezont voltam a II.2.-ben és le kellett adjam a szintet. Pedig nem gyenge a keretem elhiheted. Nézd a kupában is 4 közé mentem velük.)

This Post:
00
275331.474 in reply to 275331.472
Date: 2/24/2017 5:15:53 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ezzel egyetértek. Nincs más út, mint edzeni. Az meg nem eredmény centrikus... Én is meggyőztem magam, hogy alább hullok, és elölről kezdem az építkezést. Más kiutat nem találtam az kiöregedett csapat után gyakorlatilag minimális tőkével, ha a mostani állapotokat vesszük. Szóval edzeni kell, és ezt jól csinálod, az eredmények meg majd jönnek.

This Post:
00
275331.475 in reply to 275331.474
Date: 2/26/2017 5:07:31 AM
Overall Posts Rated:
2626
Sziasztok! A rájátszás menete csak jövőre változik? Most 5. helyről nem játszok még meccset, ugye?

This Post:
11
275331.476 in reply to 275331.475
Date: 2/26/2017 6:52:07 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Igen és nem.

Tehát igen, csak jövőre változik, és nem, most még az 5. helyről nem játszol meccset.

Advertisement