Schweiz vs.
Slovensko 113 - 80
(11212)Najviac bodov: P. Frenko (33)
Najviac doskokov: J. Hrabkovský (7)
Najviac asistencií: M. Bombara (3)
Muž zápasu: P. Frenko - ako jediný sa vedel presadiť. (síce je pravda, že som zápas nepozeral...). Musím spomenúť ešte Sopka, ktorý za 2 minúty dal 3 koše, z toho jednu trojku.
KladyDobrý výkon v prvom polčase. Možno výkon Frenka, ale viac asi nič :(
ZáporyNejdem písať jednotlivo ku každej štatistike, ale doskočiť 27 lôpt a prihrať na 9 košov je žalostne málo. Proste sme boli horším mužstvom. Len dúfam, že sa to do budúceho zápasu napraví...
Situácia v skupineMáme jedinú šancu na postup a to vtedy, ak Turci prehrajú so Švajčiarmi. Buďme realisti, o skóre nemáme šancu postúpiť. Ako som už písal skôr, sklamala ma prehra Slovincov, mali na to, aby vyhrali. Inak Dáni prehrali aj s Andorou, Švédi si poradili, aj napriek vyšiemu prístupu so strany Walesu, so svojim súperom po predĺžení.
Situácia na ME http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=6...Srbi opäť mierne prekvapili a aj s pomocou vyššieho prístupu si už v podstate vybojovali postup do ďalšej fázy ME. Proti Rakúsku by nemali zakopnúť. Uvidíme, či postúpia Lotyši, ktorí boli v rovnakej situácii ako my, ale oni zvolili CT proti Taliansku a vyhrali. V skupine E je už o všetkom rozhodnuté - postupujú Holandsko a Portugalsko.
Na záver len toľko, že nádej stále žije. Je pravda, že postup nie je celkom v našich rukách, ale dúfam, že Švajčiari si doma prehru nechú ani pripustiť.