refuse to play in any games... nebo jak to tma je; ale je pravda, že pak už bychom mohli čekat kdykoliv v budoucnu téměř jakýkoliv zásah do práv majitele klubu
Zatím ale zjevně má jít jen o to, že si ho koupí, aby ho nestavěl a tudíž vlastně nemá důvod ho mít - šup s ním na trh. Když ho bude stavět na 136+ minut týdně, žádný problém, zjevně ho dost potřebuje...
Každopádně je to humus, to jak mají či nemají sladěné vrcholy klubové a reprezentační sezóny mě nemusí jako majitele hráče zajímat a když bude v lize pátý a budu hrát do konce sezóny jen přáteláky, tak klidně někoho stavět nemusím a bude mi jedno, jestli v pondělí hraje třeba finále mistrovství světa. Třeba chci trénovat nějak zvláštně a ještě si vyzkoušet nějakou taktiku při nějaké sestavě. Reálně budu mít nějaký zájem, aby hrál, už proto, že mám v týmu reprezetanta jakékoliv země (to někomu stačí) nebo bych i čekal, že budu mít vyšší merchandising, když bude hrát ve finále, za kohokoliv. Ale když by třeba hrál proti mé zemi... střet zájmů?
My k tomu máme sice opačný přístup, ale každopádně palec dolů.