Pedig tudtam már így meccseket nyerni Raúl nélkül is. tegnap új klubcsúcsot döntöt a 47 ponttal, de igazából azt nem értem, hogy a túróba kaphattam Torgyánról 19 pontot? egy 28 kilós center + egy 25k-s pf volt szemben az belső embereimmel 90k illetve 42k.
Én úgy tudom, h a kosárlabda alfája és omegája a védekezés.. namármost mindent mondhattok, csak azt nem, hogy nem védtem őt le kint és bent is! ehhez vehetnénk a hazai pályát, h számítasim szerint azonos ts volt
ha az ellenfelem bevallja, h 7-es vezére volt, akkor én is megmondom nekem mivan
eleve ott tartok, h ezeket a plusszdolgokat, mint ts, mots, menedzser -ilyen nincs a valóságban sem!- el kell törölni Föld színéről, miért nem csak a tudás és a forma dönt??
akkor talán könnyebb lenne emészteni, ha a átdobnak 2-esben, mondjuk én meg kamatostul visszaadtam neki 3-asban...
A center-pf-en ment el, ami számomra hihetetlen és érthetetlen a tudásbeli különbséget látva a javamra.
befejezem a nyavalygást, csak egy-két konkrét dolgot értenék a "miért kaphattam ki" okán látva a pénteki pl meccsem, ahol 52 ponton tartottam egy igencsak erős - talán jobb csapatot is, mint a tegnapit
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/6/2011 4:44:17 AM