Od kiedy gram w tej lidze Dunkersi zawsze byli groźni, nigdy nie zeszli poniźej pewnego przyzwoitego poziomu :)
Co do dalszych losów PO to... różnie może być, każdy z 4 zespołów pozostający na polu bitwy ma szanse. Może taka krótka charakterystyka każdego z nas ;-)
Sparta - ekipa nieprzewidywalna (a raczej jej manager) potrafiąca zaskakiwać. W ostatnich latach bardzo dobrze radzila sobie Sparta w Pucharze Polski, może teraz ta dobra energia zostanie przeniesiona na PO ??
Mighty Hawks - poza kilkoma naprawdę groźnymi zawodnikami jej największym atutem jest... maganer ;-) Osoba o bardzo dużym doświadzeniu w tej grze, ogólnym ograniu. Hawkeyed wydaje się być managerem, który nawet, gdy byłoby źle z jego zespołem zawsze znajdzie sensowne rozwiązanie z sytuacji pozwalające i tak w końcu być górą Mighty Hawks ;-)
PocketRockets - konsekwencja gry w tym sezonie budzi mój szacunek, mimo, że przed PO został sprzedany kluczowy gracz podkoszowy nie należy tej ekipy skreślać. W każdym razie ja obawiam się mojego najbliższego spotkania...
No i moja ekipa... Myślę, że u mnie konsekwencja w budowaniu całego zespołu jest godna podkreślenia. Nieczęsto rotuję składem pilnie trenując moich graczy. Pewnie przez pół sezonu w większości ekip przewinęło się więcej graczy niż w mojej ekipie przez 2 sezony :P. Jak widać z miesiąca na miesiąc osiągam coraz lepsze statystyki... więc tylko tak dalej ;-)
No i jeszcze jedna moja słabość.. bardzo dbam o minuty spedzone na parkiecie przez poszczególnych graczy, przez co raczej nie narzekam na formę ;-) W tym tygodniu to powinno być jakieś 60-75 minut u moich zawodników :))))
To tyle... :P