Auu, bre deda, pa što omaši taktiku, pa što ne sačuva entuzijazam, pa što na kraju krajeva ne pobedi!Joj, ja promaših forum, hteo sam da kritikujem grčkog selektora. ;)Elem, kad se odigra taktika sa mudima, oni koji razumeju ovu igru (dodao bih- i oni koji su ljudi) to prepoznaju i čestitaju na tome! Samo napred do trofeja!
Elem, kad se odigra taktika sa mudima, oni koji razumeju ovu igru (dodao bih- i oni koji su ljudi) to prepoznaju i čestitaju na tome! Samo napred do trofeja!
Elem, kad se odigra taktika sa mudima, oni koji razumeju ovu igru (dodao bih- i oni koji su ljudi) to prepoznaju i čestitaju na tome! Samo napred do trofeja!:)))p.s. ovo ne znači da si duhovit, nego smešan...
najavljivao si neki preporod i vece uspehe a ucinak ti je manji ili u najboljem slucaju jednak onome sto je napravila struka uz jednu "sitnu" napomenu - ti si dosao na gotovo i trebalo je samo da stavis push i m2m i to je sve...jedina olaksavajuca okolnost su ti par "eksperata" kojima si se okruzio...javice se sada oni na koje sam mislio ;)sto bi rekao Metalika moj dobar drug...znas vec... ;)