no vida že sis toho všiml,však jestli jim to dojde pozdě,tak skončíme jak v h...
nárůst platů byl nějak přes 10% pokud se nepletu,teda u mě..a to mluvím po sezóně,kdybych započítal ještě v průběhu,tak se dostanu celkem nad 20%,ale to je přímá úměra( trénování/platy ) zatím to vychází xkrát mín jak v ht,ale zpočátku sem tam taky platy neřešil jako tady a pak to přišlo :D amen.
platy můžou být fakt velký problém, uvidíme co udělá potenciál, nikde jsem se nedočetl, co vlastně znamená, jestli jen rychlost tréniku nebo nějaký strop od kterého se trénuje pomaleji .... vzhledem k názvl bych předpokládal, že strop, ale je to strop na skill, nebo celkový? je to potenciál = 10 - nejvyšší skill s normálním tréninkem = 10 ??? ta "informovanost" hráčů je největší slabina BB, snad jen ty technické problémy jso uještě horší ... pokud je potenciál = nejvyšší skill s normálním tréninkem tak se dost omezí hráči s vyjetými jedno-skilly a budou více multiskillové, a pak by to s těmi platy nemuselo být tak horké ...
nelíbí se mi co se děje na ht, je to fakt mazec jak dělají změny na jednu a pak na druhou stranu, nejde nic dělat dlouhodobě, teď mi na 70 000 stadión chodí průměrně 35000, už jsem zvažoval že to rozprodám a sjedu do 6, a začnu od znova s vytrénovanými hráči a naškudlenými penězma, ale je mi to líto, jsem asi jeden z těch co radši zbankrotujou :-)