jeste se raskokodakali ko babe......a niko na repku ne misli svi bi bili izbornici a kad dođu na tu funkciju.....nula , odjednom svima ponestane vremena......nije stvar u vremenu nego u nekomunikaciji sa ostalima .....ako imaš ekipu ljudi oko sebe onda i imaš povjerenja u njih pa kad neko kao izbornik nemaš vremena , lijepo daš onom drugom iz tvoje ekipe da se logira umjesto tebe dok ti nemaš vremena a i trebali bi napraviti poseban forum ti koji dođu na čelo repke di bi se trebalo raspravljati o taktikama prije utakmice i o igračima ......a ne samo ja sam najbolji izbornik i basta ....ja sam pomogao ovome i onome i sad sam glavni......ja stvarno neznam za koga bi glasao u ovim izborima .....i ja bi najradije da dođe onaj Švicarac našeg porijekla ....ali mislim da je on još uvijek izbornik švicarske....jer čovjek je strava napravio sa švicarskom repkom a i ponudio se da pomogne našoj repki.......po meni bi on najviše napravio za našu ne samo mladu nego i za staru repku.......jer ovi mladi poslije ove repke idu ustaru i dolazi smjena generacija......nadam se da ak nebu ušao ovaj put da bu slijedeči sigurno.....pozz
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!