Ej.Svijetlost Brod nije mi uopce jasno kako si ti u 3.4 lizi prošao dalje pratio sam one tvoje bekove,npr.onog stipe marta i te tvoje ostale životinje i nije mi jasno kojim skilovima bi mogli opravdati ono što su radili u trećoj lizi,a imaju relativno malu plaću.Molim te objasni mi čime si ih "hranio" a da imaju tako malu plaću.To je meni viječita nedoumica kako sklepati dobrog igrača,a da ima malu plaću!
I u buduće nemoj se hvalit da si bio u 2.lizi jer ima ovdje bijesnih menađera koji samo čekaju da ponize jednog takvog BIVŠEG drugoligaša.....Ne podcijenjuj druge samo to ti želim reći:)
e to bi i ja volio znati kako sam se ja provukao kroz tu III.4 ligu. bilo je 3 malo bolje ekipe i još 2-3 ekipe moje jačine. ja sam se na kraju prošetao kroz doigravanje. tako lako ih nisam pobjeđivao ni u prvenstvu. mislim da me raspored tekmi jeko izvukao da sam mogao jako dobro iskoristiti entuzijazam.
STIPE MART, to je smeće ima pristojne skilove al taj odigra u 70% utakmica katasrofa. šut po sezoni ima oko 25%. al trpim ga, jer unatoč lošem njegovom postotku šuta i velikoj potrošnji lopti opet dobijem. imao je svojih svjetlih točaka kada mi je tricama u zadnjoj sekondi izborio produžetak pa pobjedu u produžetku. moji svi BŠ i PL mogu igrati na bilo kojoj vanjskoj poziciji. zato imaju nisku plaću. treniram ih sve u svih 6 vanjskih skilova tako da mogu igrati BŠ i PL bilo tko a neki mogu i na KR. to je sve što sam ja radio od njih S TIM da sezonu i pol nisu primali pošteni trening. početak moj u BB nisam bio toliko zagrizao jer nisam imao pristup preko ljeta netu.
nikoga ja ne podcjenjujem niti se hvalim što sam iz 2. lige. nemam se niti čime pohvalit. boli me šupak šta su mi napravili tamo. ja sam bio zalutao u 2. ligu. totalno neplanski. al eto, brzo sam se vratio di mi je i mjesto.
edit: u III.4 ligi mislim da mi je dosta pomogla visoka stamina mojih igrača koji su bili na dobar - impresivan, baš sam primjetio pad kod drugih a moji su ostajali na istoj razini u zadnjoj četvrtini. i slobodna, jako dobri su moji bili u slobodnima. evo naprimjer ova tekma
(23213538), totalno sam nadigran i presudila su slobodna. moji 22-26 a njegovi 8-20.
Last edited by Moa1 at 1/13/2011 5:11:01 PM