BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 15

Sezona 15

Set priority
Show messages by
From: PAPARESTA

This Post:
00
169457.47 in reply to 169457.44
Date: 2/13/2011 4:14:54 PM
Overall Posts Rated:
77
Banovani su i Popaj i Jarley.

A zasto su banovani sta su uradili?

From: Jabus

This Post:
00
169457.48 in reply to 169457.47
Date: 2/14/2011 8:23:15 AM
Overall Posts Rated:
9393
Čudno mi da ne znaš, jer se oko toga sporilo na državnom forumu mesec dana :)

Banovani su Jarley, Popaj i Flavius, jer je otkriven lanac farmi, kojim su oni rukovodili. Uz njih su bili banovani i Bil i Sirko, međutim, skinuti su im banovi, jer za nih nije utvrđeno da imaju ikakve veze sa tim farmama.

Nego, skoro je pola sezone prošlo. Kakve su vam ambicije?

Ja sam malo razočaran kupom, nisam imao sreće sa žrebom, jer sam dobio dva teža protivnika, umesto botova. Zbog toga sam i žrtvovao dve tekme u ligi, a sa prvim tim bih, ako išta, imao bar bolju koš razliku. Tako da, ostaje ambicija i dalje plej of, a za dalja - kako bude :)

This Post:
00
169457.49 in reply to 169457.48
Date: 2/14/2011 4:08:46 PM
Overall Posts Rated:
77
Čudno mi da ne znaš, jer se oko toga sporilo na državnom forumu mesec dana :)

Banovani su Jarley, Popaj i Flavius, jer je otkriven lanac farmi, kojim su oni rukovodili. Uz njih su bili banovani i Bil i Sirko, međutim, skinuti su im banovi, jer za nih nije utvrđeno da imaju ikakve veze sa tim farmama.

Nego, skoro je pola sezone prošlo. Kakve su vam ambicije?

Ja sam malo razočaran kupom, nisam imao sreće sa žrebom, jer sam dobio dva teža protivnika, umesto botova. Zbog toga sam i žrtvovao dve tekme u ligi, a sa prvim tim bih, ako išta, imao bar bolju koš razliku. Tako da, ostaje ambicija i dalje plej of, a za dalja - kako bude :)

Isken da budem ne ucestvujem u drzavnom forumu,cekaj pod farmama podrazumevas timove koje su koristili da istreniraju igrace pa ih prodaju sami sebi?

From: MARKES
This Post:
00
169457.50 in reply to 169457.49
Date: 2/15/2011 3:36:07 AM
Overall Posts Rated:
33
Caos!

Da, sta podrazumevas pod "farmama"? I ja sam bio malo van svega pa nije mi jasno sta se dogodilo.
Sto se sezone tice, malo sam razocaran, stvari nisu krenule kako sam zamislio, ali se nadam da necu ispati iz lige.... :)))

Pozdrav svima.

From: darko16

This Post:
00
169457.51 in reply to 169457.50
Date: 2/15/2011 6:46:43 AM
Overall Posts Rated:
2727
neces ispasti iz lige, zato je dinamik trio tu...
farma....to jeste da pravis igrace, ali ne znaci da bas prodajes sebi...bar ja mislim da je tako...

This Post:
00
169457.52 in reply to 169457.49
Date: 2/15/2011 8:46:48 AM
Overall Posts Rated:
9393
Pa, cilj farmi je da treniraju igrače za reprezentaciju, a bez takvih timova smo ostali nakon ovoga. Da li je bilo transfera sa takvim klubovima - moguće, jer su verovatno tako i otkriveni ti klubovi.

This Post:
00
169457.53 in reply to 169457.1
Date: 2/15/2011 1:35:22 PM
Overall Posts Rated:
9393
Malo je reći da sam besan kako se izvodi logika ovog endžina. Prihvatam mogućnost da mi se povredi prvi plej na utakmici, to je nešto što se događa. Ali, uopšte ne kapiram logiku da na njegovo mesto dolaze centri i krilni centri, koji ne mogu da sačuvaju ni nacrtanu ovcu, a kamo li spoljnu liniju Insomnije. I to pored živog Bacanovića!?!?!?

Ajd i to, ali da u trenutku kad ja igram sa 4 centra u postavi (jedan je plejmejker) da imam problema sa skokom u odbrani!?

Mogu već sad čestitati pobedu današnjem protivniku. Iskreno, nisam ni išao na ovu pobedu, jer za kasnije utakmice, mora jedna da se žrvtuje - a bolje da to bude jedno teško gostovanje. No, više bih voleo da izgubim i 30 razlike, nego sa ovakvim glupostima :(((

This Post:
00
169457.54 in reply to 169457.53
Date: 2/15/2011 3:57:45 PM
Insomnia Bust3rs
II.1
Overall Posts Rated:
2020
Slazem se sa Jabusom oko endzina...

Meni se povredio rezervni centar, pa je prvi pod opterecenjem Jabusovih centara brzo nakupio 6 licnih...
Tada pocinje suludo rotiranje rezervne bekovske linije na 'upraznjenoj' centarskoj poziciji. Srecom, u tom silnom random rotiranju se na par minuta ubacio i rezervni PF.

Jedino 'racionalno' objasnjenje za ove slicne situacije za oba tima moze da bude u tome da je Jabus igrao ispod kosa, a ja 'trci i sutiraj' - mozda je endzin zato njemu ubacivao centra/krilo umesto povredjenog, a meni uglavnom pleja/beka.

Pogodili smo odbrane i sve u svemu, mislim da sam danas pobedio na cistu srecu, da ne kazem random - do sada sam uglavnom gubio tekme gde se lomio rezultat na kraju

This Post:
00
169457.55 in reply to 169457.53
Date: 2/15/2011 5:00:36 PM
Overall Posts Rated:
77
Malo je reći da sam besan kako se izvodi logika ovog endžina. Prihvatam mogućnost da mi se povredi prvi plej na utakmici, to je nešto što se događa. Ali, uopšte ne kapiram logiku da na njegovo mesto dolaze centri i krilni centri, koji ne mogu da sačuvaju ni nacrtanu ovcu, a kamo li spoljnu liniju Insomnije. I to pored živog Bacanovića!?!?!?

Ajd i to, ali da u trenutku kad ja igram sa 4 centra u postavi (jedan je plejmejker) da imam problema sa skokom u odbrani!?

Mogu već sad čestitati pobedu današnjem protivniku. Iskreno, nisam ni išao na ovu pobedu, jer za kasnije utakmice, mora jedna da se žrvtuje - a bolje da to bude jedno teško gostovanje. No, više bih voleo da izgubim i 30 razlike, nego sa ovakvim glupostima :(((

Na ovo mogu samo da kazem da sam ja bio vise nego besan kada mi je na prethodnoj utakmici koju sam bio otpisao zbog treninga posle povrede pleja u trecem minutu centar odigrao celih 30 minuta na pleju pored zivih bekova na terenu NEVEROVATNO a ostalih 14 minuta se rasporedilo na rezervnog K/C i treceg centra u postavi koji u sustini ni ne ulazi u igru za ne poverovati pa koji bi normalan trener tako nesto uradio u realnom basketu?????

This Post:
00
169457.56 in reply to 169457.54
Date: 2/16/2011 9:21:15 AM
Overall Posts Rated:
9393
Nije bila sreća. Realno, pobedio si, imao si i ti problem sa igračem na centru. Pride, imao si veći entuzijazam (pomaže ta kup utakmica koju još igraš), dakle pobeda je zaslužena, makar bilo i pola koša razlike. Smatram da random ne postoji, već samo stroga formula koja izvodi iz taktike, forme igrača i entuzijazma. A uostalom, vodio si tokom cele utakmice :)

S obzirom da vidim da smo sva trojica imali iste probleme, a da sigurno nismo ni prvi ni poslednji, možda bi trebalo da se napiše nešto na globalnom forumu. Sigurno mogu da naprave ispravke u podešavanjima postave, uvođenjem dodatne kolone sa izmenama, koja će se aktivirati samo u slučaju povrede ili 6. lične greške. Ovaj sistem sa tri kolone ne pomaže ništa, jer popunjavanjem treće ili druge, ne ostavlja mogućnost za trening tri igrača na jednoj poziciji.

This Post:
00
169457.57 in reply to 169457.46
Date: 2/18/2011 9:21:19 PM
Overall Posts Rated:
22
dodjoh ja pre 2nedelje sa krstarenja....zato sam se i naostrio ovako na kup :)

Advertisement