1. Czy uważasz bloki za skill podstawowy dla C?Bardziej jako mily dodatek
![:P](/images/conf/emoticons/tongue.png)
sa wazne ale mnie niz reszta dolu (tak bylo do tej pory zobaczymy jak po zmianach bedzie). Ale narazie nie ma na to madrych jak dzialaja bloki po zmianie silnika. Sadze ze bloki mozna trenowac bardziej pod seniorska reprezentacje chyba ze np zaistniala by taka sytuacja ze mam super grajkow do gry Run and Gun i wtedy np taki center z dobra obrona i blokami moglby byc bardzo przydatny dla kadry.
2. Czy dla C trenować bloki i jeśli tak to kosztem czego?Na dzien dzisiejszy powiedzialbym zeby nie trenowac a jezeli juz to nie wiecej jak do sprawnego. Nie wiem czy silnik gry na tele sie teraz zmienil ze warto tak naprawde martwic sie o bloki. Dobrym rozwiazaniem albo pomyslem moze lepiej tak powiedziec byloby sprobowac zrobic U-21 (w kwesti nastepnych 3 sezonów) w taki sposób iz gramy Run and Gun, Na C i PF wtedy dajemy grajkow z dobra obrona i blokami. Ale wtedy spadnie nam naprzyklad tez plynnosc akcji. Jak na ten moemnt ta cala sprawa z blokami jest troche jak wróżenie z fusów... mozna zaryzykowac i w nie pojsc ale nie wiem czy przyniesie to dobry skutek ponieważ watpie aby jeden skok obrony pod koszem byl tyle samo wart co jeden skok bloku.
(A tak dal ciekawosc dla wszystkich ostatnio u mojego 19 latka przy treningu kondycji skoczyl rzut z bliska
![:P](/images/conf/emoticons/tongue.png)
)