BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Ας το συζητήσουμε (και ανώνυμα και με ονόματα)

Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Ας το συζητήσουμε (και ανώνυμα και με ονόματα)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
262883.48 in reply to 262883.47
Date: 10/14/2014 6:28:25 AM
Overall Posts Rated:
9797
Καταρχήν δεν είπαμε ένα simulation να γίνει Arcade διότι απλά δεν γίνεται. Υπάρχουν όμως simulation που "τρέχουν" ποιο γρήγορα.
Επίσης, έδωσα παράδειγμα τα δυο παιχνίδια παραπάνω για να επισημάνω τις τάσεις της εποχής!

dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
This Post:
00
262883.50 in reply to 262883.49
Date: 10/14/2014 6:53:53 AM
Overall Posts Rated:
9797
χαχα, επαναλαμβάνω, Δεν είναι θέμα σύγκρισης, είναι θέμα τάσεων! Αυτά που γουστάρουν πιο πολύ σήμερα είναι τα γρήγορα παιχνίδια, χωρίς σκέψη και διάβασμα, γιαυτό έδωσα αυτό το παράδειγμα.

Τώρα αυτό με τα 10χρονα που λες είναι τελείως άσχετο, ξέρω πολλούς μεγάλους που παίζουν τα εν λογω παιχνίδια. Αλλά εντέλει, ( να απαντήσουμε και offtopic), σημα΄σια δεν έχει από ποιους φτιάχτηκε το παιχνίδι (είπες θετικούς επιστήμονες), αλλά πόσο προσιτό είναι στον απλό κόσμο. Απλά δες τα νούμερα στα παιχνίδια που αναφέρθηκα και ζαλίσου ελευθερα!! Αλλά άλλο ειναι το θέμα μας!

This Post:
00
262883.52 in reply to 262883.47
Date: 10/14/2014 6:59:40 AM
Overall Posts Rated:
1313
δεν εννούσα να γίνει arcade το παιχνίδι, απλά να γίνει πιο βολικό για το νέο χρήστη και απο κει και πέρα αν το βρίσκει κουραστικό να το ψάξει θα το παρατήσει έτσι κιαλλιώς οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Όμως ένας νέος χρήστης που προσπαθεό να το ψάξει δεν ενημερώνεται επαρκώς για να έχει εξέλιξη από το εγχειρίδιο οπότε μοιραία το ΒΒ χάνει και τους χρήστες που ξεκίνησαν με έναν Α ενθουσιασμό να παίζουν

This Post:
00
262883.54 in reply to 262883.53
Date: 10/14/2014 7:24:15 AM
Overall Posts Rated:
9797
Δεν κατάλαβες ότι με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό;; Και εγώ τέτοιος παίκτης είμαι, μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, απλά δεν είναι στα φορτε τους την εποχή αυτή.

This Post:
00
262883.56 in reply to 262883.54
Date: 10/14/2014 7:33:38 AM
Overall Posts Rated:
9797
Να και ένα ωραίο Review για την προώθηση του BuzzerBeater: (http://www.dwrean.net/2014/10/buzzerbeater.html)

This Post:
00
262883.57 in reply to 262883.53
Date: 10/14/2014 8:06:17 AM
Overall Posts Rated:
1313
Δεν λέω να κόβει δρόμο, πες μου εσύ ειλικρινά που παίζεις τόσο καιρό και είσαι από τους πλέον έμπειρους χρήστες, σβήσε όσα ξέρεις και σκέψου σαν νέος χρήστης και μετά σαν μαμού.

Πιστεύεις ότι αν ήσουν noob στο παιχνίδι το εγχειρίδιο έτσι όπως είναι δομημένο σε βοηθάει να καταλάβεις τα σκιλλς και τις τακτικές αλλά και το παιχνίδι γενικότερα επαρκώς? Δεν είναι χάσιμο χρόνου να παίζεις 2 και 3 σαιζόν στο παιχνίδι μέχρι να πάρεις γραμμή τι παίζει?

Αυτό που θέλω να πω και θα χρησιμοποιήσω και παράδειγμα είναι πως το εγχειρίδιο θα πρέπει να δώσει κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στο νέο χρήστη με περισσότερη λεπτομέρεια. Στο γιατρό για παράδειγμα γράφει ότι μειώνει το μέγεθος του τραυματισμού. Πολύ γενική εξήγηση και ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει. Αυτό που θα πρεπε να γράφει είναι ότι εφόσον κυνηγάς άνοδο η καλή πορεία γενικότερα θα πρέπει να πάρεις γιατρό αξιοσέβαστο σε όποια κατηγορία και να παίζεις. Παράλληλα να εξηγεί πως αν δεν έχεις καλό γιατρό έχεις αυξημένο κίνδυνο να σου τραυματιστούν για πολύ καιρό παίκτες κλειδιά οπότε χάνεις μια σαιζόν μόνο κ μόνο επειδή δεν πήρες γιατρό. Δε λέω να δίνει λεπτομέρειες του στυλ αν έχεις γιατρό λβλ 1 ο παίκτης έχει 4 εβδομάδες τραυματισμό που με λβλ 4 πάει στις 2 η στη μια εβδομάδα. Επίσης για να μη γίνει το εγχειρίδιο τεράστιο να σε παραπέμπει στο φόρουμ όπου θα μπορεί ο χρήστης να κοιτάξει τα μάνουαλς που έχουν γράψει οι διάφοροι χρήστες.

Μπορώ να σου βρω πάρα πολλές ασάφειες και γενικότητες όπως αυτές, οι οποίες περισσότερο μπερδεύουν έναν νέο χρήστη παρά τον βοηθάνε. Εγώ προσωπικά κάθησα και το διάβασα όλο και είχα δεκάδες απορίες, τις οποίες ούτε έμπειροι χρήστες στ ο φόρουμ δε ξέρανε να μου απαντήσουν. Το εγχειρίδιο λοιπόν και γενικότερα το πλασάρισμα του παιχνιδιού είναι το 1ο που πρέπει να αλλάξει για να γίνει το ΒΒ πιο προσιτό. Δε λέω να γίνει πιο εύκολο ούτε χαβαλέ, απλά για όποιον νέο χρήστη ενδιαφέρεται να το ψάξει να υπάρχουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Οι χρήστες που το παίζουν η προσπαθούν να το παίξουν σαν arcade έτσι κιαλλιώς θα το παρατήσουν αργά η γρήγορα οπότε δεν μας νοιάζουν έτσι κιαλλιώς

Advertisement