Η ομαδα ηδη εχει ξεκινησει την προετοιμασια για τον αγωνα του Σαββατου. Συμφωνα μαλιστα με εγκυρες πληροφοριες το συστημα που ετοιμαζει ο κοουτς ειναι κατι καινουριο κ ονομαζεται "κοιτα στην απομονωση" με εσωτερικη επικεντρωση κ κανονικο ρυθμο. Μετα απο πολυωρο σκαουτινγκ του αντιπαλου την τακτικη αναμενεται να την παρει πανω του ο πανσοφος γεροντας Κοτιδης οποτε σιγουρα θα αποφυγουμε το διπλομαντεμα. Ετσι για να αναγνωρισουν καποιοι (κ πρωτος ο Κοτιδης) την αξια του Αλεξανδρου κ το ποσο μπροστα ειναι ο ανθρωπος. :Ρ
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Το ξέρω ότι είμαι χρόνια μπροστά!!! :-)
Οι πληροφορίες μου όμως λένε ότι ο Κοτίδης προσπαθεί να τελειοποιήσει ένα παντοδύναμο νέο σύστημα,το ''Κοίτα έξω,αλλά Τρέξε kai Πυροβόλα μόνο από μέσα''!Ισχυρίζεται ότι είναι ένα νέο μη ουδέτερο σύστημα εσωτερικής-εξωτερικής επικέντρωσης και υπερταχύτατου ρυθμού το οποίο εξουδετερώνει οποιαδήποτε μαντεψιά (κοκκινάκι ότι και αν βάλεις...) και θα το λανσάρει μόλις πάρει τα ηνία των Legend!
Στα πλαίσια του μεταξύ μας αγώνα την Πέμπτη,θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε τις απόψεις σας αυτά τα νέα συστήματα... :-)