Türkiye 125 - 117 SchweizZorlu bir maçtı . Alacağımız sürpriz bir yenilgi %90 bizi grup dışına itecekti . Kf pozisyonunda Uzun forvet oynatıp içeri oynadıkları için Topu götür ile Kf'de dış şutu olan oyuncumuz ile oynamak istedik ve verimli oldu . Kf pozisyonundaki Mesut Süeren 5 üçlük atıp maçı 31 sayıyla tamamladı . Ro çıkıp risk almak zorundayım çünkü bizi 3 hafta sonra bizden daha güçlü Portekiz maçı bekliyor . O maça güzel hazırlanmalıyız . ve birde size bi iki istatistik vereceğim .
U21 kadromuzdaki Orhan Arsu (
(42472999)) ve özellik bakımından kadromuzda olması gereken ama sahibinin disiplinsiziği yüzünden kadroda olmayan Ferhat Gürer (
(42469731)) takımın en önemli şütorleri . Ama ikiside her hafta 120 130 dakika oynuyorlar .formları dipte . sahiplerine mesajlar yagdırmama ragmen cevap alamıyorum . Ayrıyetten takımın en önemli pivotu Oben Vala (
(42470911))' nın sahibi 2-3 haftadır girmiyordu . tam bunu da kaybettik derken bugün mesaj attı . Allahtan onu kaybetmedik ama bu haftalar formu yerde olduğu için oynatmadım . Yani takımımız as 3 oyuncusunu 2 haftadır oynatamıyorum . Biz bu isviçre'ye 20-30 sayı atmamız gerekirken maçı ikinci yarıda kazanmamızın sebebi bu . kadromuza göre yedeklerle oynuyoruz gibi birşey oluyor .
@capali Teşekkürler hocam . güzel bi ikinci yarı oldu . Ama böyle beni hop oturup kaldırıyorlar maç içinde buna bi önlem gerek kalpten gidicez yoksa