pa ja se i držim činjenica, za razliku od tebe...
jel istina da ti, splićo (i sajko dok je bio u ligi, sa partijem tu i tamo) redovno štimate utakmice kako kome odgovara? jeste, milion utakmica ima za potvrdu, a evo i sam objašnjavaš zašto to radite...
jel onda licemjerno da nekog drugog napadate i ocrnjujete kad to isto radi? normalno da jeste...
ti i ja smo imali dogovor samo jednom, kad sam te pustio u kupu u četvrtfinalu, da bi ti mene sedmicu poslije pustio u ligi (ako se ne varam, bio si mi rival te sezone)
inače, tko god me pitao da ga pripazim sa koš razlikom, uvijek sam gledao da ispoštujem, što zbog treninga prije, sad zbog minutaže reprezentativaca, da ne moram formu trenirat...
što se Spartana tiče, vidiš da po njegovom nije bilo nikakvih dogovora prijašnjih sezona (ja ispao naivan i budala), pa sam mu prošle sezone vratio milo za drago...
meni klub i titule nikad nisu bile prioritet, samo reprezentacija... da tamo prije 15ak sezona nisam slučajno postao u21 selektor, i uhvatio se sizifovog posla, vjerojatno bi prestao s igrom...
čak sam i klub svjesno upropastio, što trenirajući Bošnjaka, što kupujući Urama i Džihića u pokušaju da im produžim NT karijeru, i čim im opadnu skilovi da ne budu više korisni za NT, neću moć dobit ni pola uloženih para nazad...
nakon toliko muke s vlasnicima da se istreniraju, bilo mi je žao da odu u pogrešne ruke (kao što nam je Crnogaj propao u najboljim danima karijere, a tada je bio najbolji NT bek)
nešto što ti i tvoj vrli braco nikad niste niti biste napravili, ali bitno da bi htjeli fotelju selektora, obećavajući brda i doline...
zbog takvih poput vas, ja sezonama minimalno pišem po ligaškom forumu, ali eto, vas istina boli pa vam je i to malo previše...
jel treba da te pustim sutra ligašku zato što sam ti rival, da bi ti duša i financije bile na mjestu?
ako nije neki viši cilj u pitanju (trening ili minutaža za formu), ja uvijek igram na pobjedu, tako da samo udri... nisi me mogao pobijedit prije dvije sezone u playoffu, kad sam ostao sa 3 ipo igrača, nećeš ni sada...