португалія. нажаль, вивіска цієї зустрічі - битва за 5у позицію. так, попереду ще є зустрічі, але щось не віриться, що португаліє зможе нав'язати боротьбу італії чи бельгії. в нас трохи краща ситуація, бо нам ще зустрічатись з німеччиною, яка все ж таки виглядає значно слабше за литву, італію та бельгію
великий 100к баррош. в нього є блок, але він не блокер. у тому сенсі, що кидок також присутній. але тренувався лише як ц. за перший раунд в нього 56% влучності, що було третім показником в команді після тоні соареса (2й за зарплатнею гравець команди) та ще одного гравця запасу
другий основний великий, мануель карвальо. багато тренувався як РЗ минулого сезону. інший час як Ц
всі ці три великих прийшли 18річними і не отримували тренування кус-діапазон. тобто 8-7 максимум. але в карвальо 7/17 триочкових, в барроша 5/9, в соареса 6/8. так, португальці багато накидали триочкових шотландії та вірменії, і також грали зовнішні атаки проти словаччини та угорщини
щодо малих. бранкіньо та аленкуер багато тренувались як АЗ, але в них 9/27 та 2/18 триочкових, тобто навряд чи їм тренували там діапазон. інші, хто грав багато, тренувались на ЛФ/МФ та РЗ
в цілому відсоток влучань в них кращий за наш (по першому раунду), кидають більше (хоча є сенс зауважити що вони зіграли ОТ із словаччиною та 2ОТ із сербією), меньше втрат, меньше асистів
також має сенс зауважити, що усі, окрім вірменії, грали проти португалії щось зовнішнє чи хоча б нейтральне. не скажу що в усіх зайшло, бо 25% триочкових в німеччини, чи 27% в ісландії, та і в сербії 26%. не говрячи про шотландію та вельс. але словаччина, угорщина та литва непогано накидали. та й німці виграли, попри невисокий процент дальніх. якби словаччина зіграла не позиційну атаку, а зовнішню, мабуть ми б зараз розмовляли саме про словаків, а не про португальців. незважаючі на все це, португальці грали в захисті лише персоналку
вони зіграли на рівному настрої зі словаччиною, думаю то був нормал-нормал. а ось більший настрій проти сербії у другому турі... скоріш за все також нормал, бо в сербів команда апріорі слабкіша. далі разпіковка, думаю що включно з грою проти угорщини. далі нормал проти ісландії (не зрозуміло чому ісландія не мотсила, але то фіг з ними) та нормал проти німеччини. пік с литвою
гра з литвою. трохи важко порівнювати, бо з нами литва зіграли 3-2, а з ними персоналку. при цьому від нас пропустивши 4/8 триочкових, а від португалії 1/11. але можна в зворотній бік: нам литва забили 6/20, а португалії 12/26. і загальний відсоток в литви кращий проти португалії. більше асистів, меньше втрат, більше перехоплень
форма в них добра. 9ки в барроша, карвальо та майже в усіх важливих малих, окрім каркуеджі, чи як це промовляти. але саме він лідер за асистами та очками (серед малих). тому це невеликий, але все ж таки плюч. невеликий, бо форма все ж таки 8. ніщо не говорить мені про те, що вони зіграють в атаці. я скоріше за внутрішній акцент, але проти словаччина була карусель... щоправда, в словаччини був великий 100к+... проти угорщини була карусель, але щось я сумніваюсь що вони насправді розраховували перемогти там. ніяких ізоляцій цього сезону, але двічі минулого (проти пуерто-ріко та греції) та двічі у 62му сезоні (проти вірменії та франції). проти нас він грав лоу пост у 62му, та карусель (доречі проти 3-2) у 64му
в нас форма гірша ніж минулого тижня. у парфенова 6 і це виглядає як кінець його кар'єри у збірній. в тяпушкіна 7. 9ки в плєшакова, броварчука, щавеля, мядоускі, ковальчука, сіверчука. цей набор гравців не дає однозначного вибору атаки. але, так як всі грали проти португалії зовнішню атаку і ковальчук у 9ці... 3-2 у захисті. з блокером... з одним. все ж таки броварський у 9ці, а зінченко з протічем у 8ці