BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Warrior

This Post:
00
47983.47 in reply to 47983.44
Date: 9/3/2008 1:40:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
אנחנו לא משחקים מול קרואטיה וארגנטינה עומר .. אנחנו משחקים מול 6 נבחרות שגם זה לא ברור ..
ובעצם עכשיו כשאני מסתכל בלוח משחקים של ארגנטינה או נבחרות אחרות אני רואה נבחרות שלא בבית ביכלל .. או שזה באג או שיש פה משהו שלא נראה לעין ..

עקרונית , זה עדיין לא משנה.. ההתלהבות שלנו נפגעה מאוד מהקראנץ מול קנדה קנדה ונצטרך לצבור אותה מחדש שוב בשישה משחקים בעוד שנבחרות אחרות יגיעו עם התלהבות אולי כפולה משלנו .. ודווקא לדעתי יש איזה עולה או 2 מהבית הזה אולי לסיבוב הבא או משהו .. לא סתם עושים בית התנחומים .. וכדאי שפה נבדוק טוב את העניין כמו שלא ידענו שזה יהיה עכשיו , צריך לבדוק מה יש אחר כך .. וגם למה לוח המשחקים ככה ..

This Post:
00
47983.48 in reply to 47983.44
Date: 9/3/2008 3:06:43 AM
Overall Posts Rated:
1414
צודק
קצת לא ברור למה המשחקים האלה
לכן עד שנברר ביטלתי את שאלתי.
:)

From: GM-ksachs

This Post:
00
47983.49 in reply to 47983.41
Date: 9/3/2008 1:28:41 PM
Overall Posts Rated:
11
If i did not think i was right for the job i would not run. Just because Ofer is doing better than me does not mean he is a better coach. Last year he had 1 win more then me and this year he currently has 2 more wins than me and i just had a tough loss. Head to head with Ofer i have won 2 and lost 1. So depending on how you want to look at these stats depends on who is better.

Am i better because i have won more head to head. Is he better because he has won more games. I don't know based on that. I believe i am more right for the national team. You can vote for who you want but if you think i don't deserve it then at least give me a valid reason why and not because my team is struggling at the moment.

If I lose the election and then win the next 16 games does that meant i am a better coach and deserved the job. So please dont tell me that i should step down without valid reasoning.

Thank you.
ksachs

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
47983.50 in reply to 47983.49
Date: 9/3/2008 1:52:31 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני גם לא מסכים עם התגובות של מי מאמן יותר טוב , זה לא ראוי ולא יפה..
אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שנכון שהפסדתי לך פעמיים בעונה הקודמת סיימתי בסופו של דבר מעלייך שזה בעצם קצת מאזן את הדברים שאני ניצחתי קבוצות שאתה לא ניצחת .. בקיצור , זה קצת קשה ולא ראוי למדידה.. אולי הוא הסתמך על זה שיש לי קבוצה קצת פחות או הרבה פחות טובה משלך ומשל לא מעט קבוצות בליגה מבחינת איכות שחקנים ואני דווקא כן מצליח לעשות תוצאות יפות ולהגיע לפלייאוף [לפחות בעונה הקודמת.. העונה לא יודע מה יהיה..] ונותן פייט לקבוצות הרבה יותר גדולות , מה שאתה לא עשית ..

אגב , אני חושב שאנחנו קצת יותר חזקים העונה כי קצת שיננו רוטציה וסגנון משחק ובשלושת המשחקים מולך אגב עליתי רגוע אבל זה לא תירוץ ..
ובקיצור , אני לא חושב שראוי לדבר מי מאמן יותר או פחות טוב כי לא נגיע להבנה בשיחה כזאת .. הרי כל אחד חושב שהוא מאמן טוב ולא פחות טוב ממאמנים אחרים אז קשה וגם לא צריך להוציא משהו מדיון כזה..

שיהיה בהצלחה בבחירות בכל מקרה אם עוד לא אמרתי .

This Post:
00
47983.51 in reply to 47983.50
Date: 9/3/2008 2:28:42 PM
Overall Posts Rated:
11
First off neither one of us knows who teams is better as we don't know the other teams players. Gilad asked a question and i answered it honestly. If you did not like my answer i apologize but everything i wrote was factual. I did not write anything that was against you either and you did make the playoffs last year by point differential and by 1 more game then me. So lets not make this into who did what and when.

I know what i can do with any team that i can pick and after seeing the roster of the national team this week i already know what changes needs to be made if those players are available out there. I will make the necessary adjustments to the team and have a team playing on a higher level with many different tactics available based on the individual game.

Good luck to you as well and if you reread what i wrote and the questions that were asked you will see that there was nothing personnel about my response.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
47983.52 in reply to 47983.51
Date: 9/3/2008 3:31:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
לא אמרתי שזה משהו אישי וגם אני לא הגבתי באופן אישי .. אני יודע שענית לו פשוט על מה שהוא אמר ובסדר אני מקבל את זה.. לא נפגעתי או משהו מההודעה וזה בסדר.. אכן אמרת עובדות ואני רק רציתי לסדר קצת את הדברים ..

אגב , נכון שקשה לדעת שחקנים של קבוצות אחרות אבל די אפשר להסתמך על המשכורות שאומנם לא אומרות הכל , ויש הרבה דברים שלא נראים במשכורות , אבל הם אומרות הרבה . וכמובן גם סטטיסטיקות,רייטינג בעיקר וכאלה ..

אתה לא יכול להגיד למשל שקבוצה כמו של יניב/ארתור שאם אני לא טועה אין שם שחקן אחד מתחת ל10 אלף , עד 40 אלף , שזאת קבוצה חלשה.. אז זה בערך מה שאני מתכוון ... וכן גם ממה שאנחנו רואים ושומעים במהלך הזמן בליגה .. אולי אתה קצת פחות כי אתה לא פעיל ולא עוקב אחרי הפורום ולא בטוח לגבי המשחקים בליגה אבל אני בערך יודע את רמתה של כל קבוצה וקבוצה בליגת העל מבחינת איכויות השחקנים .. וזהו , שיהיה בהצלחה לכל המתמודדים .

Last edited by Warrior at 9/3/2008 3:34:11 PM

From: gilad

This Post:
00
47983.53 in reply to 47983.52
Date: 9/3/2008 3:38:03 PM
Overall Posts Rated:
00
קני, לא רציתי לפתוח פה תחרות "המאמן הטוב יותר" רק שאלתי אותך שאלה, וגם אני לא מזלזל לרגע ביכולות שלך, אתה מאמן צוין לדעתי!
אבל כיום, לפי דעתי, עופר יותר מתאים, אבל זה לא אישי או משהו כזה.
בסך הכל אתה מאמן מצוין ושלא תבין אותי לא נכון!!
רק שאלתי שאלה וניהיה מזה תררם
בהצלחה בכל מקרה בבחירות
שהטוב ינצח

This Post:
00
47983.54 in reply to 47983.52
Date: 9/3/2008 4:01:42 PM
Overall Posts Rated:
11
I read the forums all the time and usually don't have the energy to get into the conversations with everyone. I spend more time on the regular forum, where i feel i get more feed back and more information on the game.

If you win and have a look at the national team or if you have seen some of the current players you will understand that the salary does not mean anything. If you work only on rebounds for a full season you will have higher salaries than more complete players. Some of the teams have great teams and are much harder to beat. I agree with you on that.

I know basketball on a very high level and i can get the right team on the floor. I dont always have the right people to do the things i need to do on my team currently. Maybe you do. That wont be a problem on the national team.

I wish you the best of luck and if you ever want to discuus tactics for the national team if you do win i will always work with you as well.

Have a good evening.

This Post:
00
47983.55 in reply to 47983.54
Date: 9/3/2008 4:29:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני חושב שאני יודע מספיק לגבי המשכורות .. והייתי מקושר מאוד לנבחרת בתקופת יהודה וגם לפני.. אני מכיר את רוב השחקנים וחלקם גם אני הבאתי לידיעת הנבחרת וחלקם כרגע בפנים , חלקם במאגר שחקנים אצל יהודה.. ככה שאני כן מכיר ויודע על מה מתבוססות המשכורות שם .. וידוע[לפחות לי] , ריבאונד משפיע מאוד על המשכורת אצל כל העמדות .. כנ"ל חסימות .. לא משנה גם אם זה רכז.. וגם אם זה סנטר עם 17-19 ריבאונד ושאר התכונות הראשיות לא גבוהות במיוחד במדדים של נבחרת [ויש לנו כבר אחד כזה] .. בסך הכל אני אומר שבכללי אפשר מאוד להסתמך על המשכורות , לפחות מכל דבר אחר.. ברוב הפעמים זה לא משקר לגבי רמת השחקן .. לפחות בתכונותיו העיקריות.. אני גם מסתמך בדרך כלל על ציון הרייטינג בממוצע לאורך זמן ועל הסטטיסטיקות כדי לדעת פחות או יותר מה יש ומה אין לשחקן, אבל זה כבר לא משנה ..

ובהחלט אני אשמח אם תהיה חלק מצוות הנבחרת אם תרצה כמובן במידה ואבחר.. אני מקווה שככה זה יהיה גם במידה ויקרה ההפך למרות שאין לי ספק שכן .. לפחות מבחינתי ואני מאמין שגם מבחינתך .

לילה טוב .

From: naor

This Post:
00
47983.56 in reply to 47983.55
Date: 9/4/2008 11:34:36 AM
Overall Posts Rated:
33
תערוך את ההודעה שלך ומהר אסור לפרסם את התכונות זה פוגע במאמן השל השחקן ובנבחרת למרות שאין שם אפשר לדעת את זה בבקשה תערות את ההודעה ותוריד את החלק של הרמת תכונה שחשפת

From: Warrior

To: naor
This Post:
00
47983.57 in reply to 47983.56
Date: 9/4/2008 11:44:53 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני יודע קצת יותר טוב ממך מה אסור ומה מותר.. לא חשפתי שם של שחקן ולא אמרתי אם הוא בנבחרת או לא.. ואני גם לא יודע במדויק את הציון אז זה סתם היה דוגמא ..

ולא חייב להעיר על כל דבר שאתה רואה בפורום .

Advertisement