Uważam, ze zawodnik A lepiej by sie sprawdził w tym meczu. Bo chodź OD ma o poziom mniejsze od zawodnika B to IS, ID ma znacznie lepsze od zawodnika B, który tych dwóch skili calkowicie nie posiada;] A jak wiemy ze bedziemy grali LI/LP to kazdy wyzszy poziom umiejętności bedzie dla nas lepszy. Do tego Zawodnik A ma fajne rzuty:P
p.s. przydał by mi sie tak:P
@vinnie_jones
Pisałem już że chce wiecej ludzi przekonać do kadry aby w niej czynnie uczestniczyli, a do tego potrzeba nowych osob. Oczywiscie Twój pomyśl jest dobry ale cięzki do zrealizowania, ale to nie znaczy ze go nie mozemy wykonać. Po dłuższym zastanowieniu, możemy spróbować, najwyżej się nie uda ale to jak pisałem wyżej zalezy głównie od tego czy znajdą się chętni do pomocy. Bo jedna osoba tego nie moge ogarnąć, no może by ogarnęła ale ucierpiały by na tym inne obowiązki. I uważam ze 3-5 zawodników na każdą pozycję to by była maksymalna liczba. Bo jesli by udało się zdobyć więcej zawodników to tylko kilku z nich by zagralo w kadrze co by było krzywdzące dla innych prezesów którzy tez trenowali.