Ahoj,
děkuji všem 16 manažerům, kteří mi projevili důvěru a zvolili mě trenérem U21. Jak jsem avizoval, budu pokračovat ve stávající vizi, tzn. expování hráčů pot 10.
Můžete se těšit na to, že vás budu bombardovat zprávami ohledně U21. Jednak ozřejmím, se kterými hráči počítám pro tuhle sezónu, dále rozeberu šance jednotlivých hráčů proniknout až do NT. V neposlední řade se budu snažit informovat o hráčích, kteří jsou na prodej a jaký trénink by potřebovali.
Jak jsem psal už ve své volební řeči, výsledkové ambice nemám. Samozřejmě byly rozlosovány základní skupiny Mistrovství Evropy. Postupně se utkáme s následujícími soupeři:
Španělsko (1), Bosna a Hercegovina (20), Lotyšsko (23), Slovinsko (39), Černá Hora (93), Rakousko (63), Gruzie (54). Naše pozice v žebříčku je 42. Musíme si narovinu přiznat, že s ohledem na 2 postupová místa a naší strategii máme nulové šance na postup.
Jsem toho názoru, že se budeme měřit zejména s Gruzií a Rakouskem, Černou Horu bychom měli zdolat, ostatní týmy jsou nad naše možnosti.