Abban értünk egyet, hogy én nem tulajdonítok akkora jelentőséget a formának (mármint hogy hetes, vagy nyolcas), mint a legtöbben. Mármint a klubcsapatomnál. Amikor nekem volt u21 játékosom, én is nagyon figyeltem a formára, hiába gondoltam jelentéktelennek a klubcsapatnál. Ettől függetlenül sok mindenben meg nem értünk egyet, többek között az "Ágoston helyett Gonda" kérdésben. Nem ismerem egyik játékos skilljeit sem, de nem véletlen az a 40k fizu különbség, valamiben biztos jobb Ágoston. Írtad nekem, hogy Gondának jobb a 2pontosa, nos akkor Ágoston valami más skillben még jobb. Mivel irányítóról beszélünk, ez nyilván a passz, vagy kv. Kv legyen magas, ez egyértelmű, mert az kinti és benti támadás ellen is ugyanolyan fontos. Benti támadásnál meg szerintem inkább a passz legyen magas, mint a 2pontos, mert az irányító benti támadásnál rádob kb 12-15 kísérletet, a jobb 2pontos skillel rendelkező mondjuk kettővel többet dob be. Mennyit is veszít a csapat, ha a 2pontos rovására alacsonyabb a passz?
Hogy a konkrét példára alkalmazzam, beraknád az alacsonyabb fizetésűt, mert jobb a 2pontosa. Akkor melyik skillt érzed ennél kevésbé fontosnak? Mármint ami ekkora fizukülönbséget eredményezett.
Don't feed the troll