BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.471 in reply to 60774.470
Date: 12/17/2012 7:38:01 PM
Overall Posts Rated:
2626
Crna Gora vs. Luxembourg 84 - 74 (22486)

Uspjesno smo prebrodili i drugi ispit na Utjesonm turniru, dosta teze nego li se ocekivalio ali pobjeda je pobjeda.
I pored svih nasih problema sa formom i u prvom minutu nam se povredio Orahovac (a u prvom mecu Slobo, zanimljivo) uzimajuci u obzir njihov (ne)kvalitet i losu formu vecine igraca i uzimajuci u obzir da smo igrali u gostima mi smo mec uzeli sa sa 10 razlike sto je meni itekako nerealno ali hajde kazem vec pobjeda je pobjeda, mada je morala biti ubjedljivija.
Boban-Đoko-Novak-Slobo su nam donjeli pobjedu i napravili odlucujucu prevagu u mecu macke i misa.

Iskoristili smo dva slabija tima na pocetku i upisali maksimalne 2 pobjede i sada na miru cekamo sta ce nam dalje pripremiti zrijeb koji nam je do sada bio fenomenalan.
Kada dobijemo sledece protivnike iznjecu svoje misljenje sta mozemo dalje uciniti.

Hvala! :)

This Post:
00
60774.472 in reply to 60774.471
Date: 12/20/2012 4:51:20 PM
Overall Posts Rated:
2626
Eh, evo da se javim kako sam i obecao nakon zrijeba za nastavak Utjesnog turnira.
Za pocetak odmah da kazem da sam izuzetno zadovoljan kako je ispalo jer se mozemo nositi sa svima (u vecini meceva smo favoriti), imamo dobar ent, samo da jos popravimo formu, i nadam se da mozemo proci u Top32 tima, ali idemo korak po korak i nadam se da cemo sto manje puta biti zrtve kranca. :)
A nasi koraci su sledeci:

Prva utakmica (korak) je protiv Rep. Dominicane u gostima.
To je reprezentacija koja je trenutno 96. na svetu i 84. na Utjesnom turniru trenutno, imaju dosta slabu ekipu.
Sad citam na njihovom forumu selektor im nije zadovoljan zrijebom jer su dobili 4 reprezentacije koje su top25 na svjetu i kaze da ce jedine sanse traziti u mecu sa nama i Gruzijom i da nece biti uzbudjenja i da Bogovi im nisu bili naklonjeni pri zrijebu, i uz svo postovanje prema njima i njihovom selektoru ja stvarno ne vidim s cim bi nam se oni mogli suprostaviti (osim kranca koji ocekujem da na nas ispale, mada i to im mislim ne moze pomoci), ako vi vidite javite mi slobodno. :D

Sledeca utakmica je protiv reprezentacije Bugarske na nasem terenu.
Do sada na turniru su ostvarili pobjedu i poraz i sigurno ce traziti svoju sansu za prolaz dalje, i posle Svajcarske mi smo im najtezi protivnici pa ce vjerovatno i oni opaliti kranc na nas.
Imaju dobru centarsku liniju i tu su mozda jaci od nas za nijansu, ali na ostalim pozicijama smo mi jaci i uz domaci teren mislim da smo izraziti favoriti.
Na njihovom forumu nema nista u vezi zrijeba. :)

Treca utakmica u nastavku a peta ukupno je protiv Filipina u gostima koji za sada imaju dva poraza na turniru ali nisu ni malo naivni, cak sta vise.
Imaju vjerovatno kvalitetniji tim od nas (bar prvu petorku) pa se nadam da cemo do njih imati omjer 4-0 pa da mozemo kalkulirati, jer tesko da cemo uzeti njih u gostima.
Iako su dosta velika zajednica ni kod njih nema nista o zrijebu. :)

Onda docekujemo Azerbejdzan kod kuce koji ima skor na turniru 1-1 ali uz to da su kod kuce krancovali Bosnu pa onda izgubili od Irske u gostima, i znaci imaju vec na pocetku los ent i prije nas igraju sa Norveskom pa se nadam da ce i tu iskoristiti kranc, i samim tim nama olaksati posao. :)
Sto se tice samog tima tu i tamo, imaju nekoliko jacih igraca, ali kao tim mislim da smo mi jaci, a uostalom njihova dva najjaca igraca mozete vidjeti jer su trenutno na TL.
Oni su dosta neaktivni na forumu, tako da i kod njih nema nista. :)

Predposljednji mec prve faze igramo sa Bahamima u gostima i tu cemo imati najmanje problema. :)
Najlosija reprezentacija na svetu, kao i na Utjesnom turniru i sluzi za popravljanje kos razlike, i mi cemo ih iskoristi za tu svrhu.
Kod njih nisam isao na formu, nema potrebe. :D

I posljednji mec prve faze igramo sa nasim najjacim protivnikom, reprezentacijom Hrvatske.
Nadam se da cemo do meca sa njima vec obezbjediti drugu fazu tako da mozemo opustenije uci u mec, jer imaju stvarno kvalitetan tim. :)
Kod njih na forumu je dosta veselo, s razlogom. :D

Sve u svemu, najvaznije je sto zavisimo samo od sebe, odlicno smo poceli, imamo fin raspored, samo malo da se popravi forma i prolaz dalje je sve izvjesniji, ali kao sto sam vec rekao idemo korak po korak! :))

E viva Montenegro!!! :))))))

This Post:
00
60774.473 in reply to 60774.472
Date: 12/24/2012 4:43:55 PM
Overall Posts Rated:
2626
Pozdrav iz Dominikanske Republike gdje za otprilike 2 i nesto sata igramo treci mec na Utjesnom turniru.

Dominikanska Republika je drzava u Karipskom moru.Glavni i najveci grad ove drzave je Santo Domingo gdje upravo nasa reprezentacija igra nocas svoj mec sa domacinima.
Drzava je stekla nezavisnost 27.2.1844. od Haitija.Po broju broju stanovnista je 86. zemlja na svjetu sa 10.088.598 po informacijama iz 2011 godine, a po povrsini je 129. zemlja svjeta sa 48.671 km² .
Ekonomija se uglavnom oslanja na turizam, a valuta je dominikanski peso.
Sluzbeni jezik Dominikanske Republike je spanjolski.

Sto se tice samog meca, nemam vam reci nista sto vec ne znate.
Oni su trenutno 84. na tabeli Utjesnog turnira od 86. reprezentacija, i trenutno su 96. zemlja na svjetu od 98. sto dovoljno govori o njihovom kvalitetu.
Najbolji igrac im je centar Juraj Miklas koji je u losoj formi i on je jedini igrac sa 100k+ platom u njihovom timu.
Sto se tice nas u odnosu na prosli mec smo jaci za Kosca koji se vratio u formu, kao i Banovica koji je pozvan nakon sto je popravio formu ali nadam se dace jos i vise da je popravi.
Nebi trebali imati problema u ovom mecu, vec samo rutinsko otaljavanje posla i uvezbavanje za sledece ispite koji su mnogo ozbiljniji od ovoga.

Pozdrav! :)

This Post:
00
60774.474 in reply to 60774.465
Date: 12/24/2012 8:10:49 PM
Overall Posts Rated:
2626
Crna Gora vs. Rep. Dominicana 96 - 62 (22547)

Pobjeda od 34 razlike pred 5000 gledala u Omar areni. :)
Kao sto sam i najavio lagana utakmica, i nista vise.

:))))

This Post:
22
60774.475 in reply to 60774.474
Date: 12/30/2012 2:52:19 AM
MARITIMO Herceg Novi
CGBBL
Overall Posts Rated:
1919
Da ne bude da sam sebi pišeš i niko sem tebe ovo ne čita. :)

Bravo, samo naprijed!

This Post:
00
60774.476 in reply to 60774.475
Date: 12/30/2012 9:40:59 PM
Overall Posts Rated:
2626
Hvala, sutra ide najava veoma vaznog meca sa Bugarima. :)))

This Post:
11
60774.477 in reply to 60774.476
Date: 12/31/2012 5:17:37 AM
Overall Posts Rated:
2626
Napokon evo dosli smo i do cetvrtog i najtezeg ispita do sada na Utjesnom turinu.
Docekujemo reprezentaciju Bugarske u 17:30h po lokalnom vremenu.

Bugarska je drzava u jugoistocnoj Evropi, a glavni grad ove drzave je Sofija.
Od 2007 godine clanica je EU.
Osamostalila se 22.9.1908 od Osmanskog Carstva.Po povrsini je 102. zemlja na svetu po velicini sa 110.910 km² .
Po broju stanovnika nalazi se na 91. mjestu u svetu prema popisu iz 2003 godine sa 7.537.929 stanovnika, ali sada je taj broj vjerovatno i manji zbog niskog nataliteta i iseljavanja.
Sluzbena valuta je bugarski lev.

A sada prelazimo na za nas vaznije, Bugarsku na BBu.
Trenutno su 59 na svetu, a na Utjesnom turniru se nalaze na 33 mjestu, i oni su prva reprezentacija trenutno gledajuci koja nebi prosla u nokaut fazu i sigurno ce sve uciniti da se dokopaju sledeceg kruga.
Sto se tice njihovog rostera, njihov najbolji igrac je Dragan Drazhev koji nastupa u domacoj najjacoj ligi i danas ce voditi veliku bitku sa Slobom i Djuricom tim vise jer im je drugi centar u losoj formi mada imaju jos solidnih centara da odmore Dragana.
Prvi plej im nije u formi, a vanjska linija im ionako nije nesto pretjerano jaka tako da tu ocekujem prevagu.
Zanimljivo je da posle vodeceg Portugala mi igramo najbolju odbranu na turniru od svih reprezentacija iz Top32, i to je nas glavni adut veceras!

Sretno nam! :)

This Post:
00
60774.478 in reply to 60774.477
Date: 12/31/2012 1:45:43 PM
Overall Posts Rated:
2626
Bulgaria vs. Crna Gora 84 - 103 (22590)

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! :)))))))))))))
Ostvarili smo veoma vaznu pobjedu na turiniru, mozda i odlucujuci trenutak za nas, i morali smo dobiti ovu utakmicu sto smo na kraju i ucinili na sjajan nacin.
Od Bugara sam ocekivao kranc i to smo i dobili, pa sam ja odgovorio sa normalom (ent skoro da i nece osjetiti) sto se na kraju pokazalo kao odlican potez, bez rizika, ne smemo propustiti istorijsku sansu.
Sjajna partija nasih momaka zahvaljujuci njihovim vlasnicima koji su uvazili moj mail i sjajno rasporedili minutazu za nase momke, i to se itekako odrazilo na rezultat, i ovom prilikom se zelim zahvaliti svim vlasnicima igraca na tome. :))
Sada cemo sa uzivanjem na ulasku u novu godinu cekati update tabele i sledece sedmice opusteno ici na sledeci mec u Filipine!

Zelim vam sve najbolje u novoj godini, mnogo uspjeha kako u zivotu tako i na BBu, i nadam se da vam se svidio moj i poklon mojih momaka za NG!! :))

E VIVA MONTENEGROOOOOOOOOOO!!

This Post:
00
60774.479 in reply to 60774.478
Date: 1/1/2013 7:56:14 AM
Overall Posts Rated:
44
Svaka cast za utakmicu protiv Bugara....samo tako nastavi.
Kakva su ocekivanja protiv Filipina,moze li se do pobjede...

Veliki navijac ex-reprezentacija a pogoto gotivim Crnu Goru!!!

This Post:
22
60774.480 in reply to 60774.479
Date: 1/1/2013 10:29:52 AM
Overall Posts Rated:
2626
Hvala. :)
U Filipine idemo rastereceno, pa sta bude. :)

This Post:
22
60774.481 in reply to 60774.480
Date: 1/6/2013 7:52:46 PM
Overall Posts Rated:
2626
Pozdrav iz Filipina gdje vec danas u 11:30h po lokalnom vremenu igramo peti mec na turniru sa domacom reprezentacijom! :)

Republika Filipini je je otocna drzava u Jugoistocnoj Aziji.Nezavisnot su stekli 4.7.1946. od SADa.
Po povrsini su 71. zemlja svjeta sa 300.076 km² , a po broju stanovnika su 12. na svjetu sa 86.241.697 stanovnika i gustocom od 276/km² .
Glavni grad Filipina je grad Manila, a sluzbeni jezici su filipinski i engleski.
Sluzbena valuta je filipinski pezos.
Polozaj ove zemlje uzrok je veoma cestim vulkanskim erupcijama, pracenim potresima i cesto uzrokuju cunami,
Od ukupno 47 vulkana aktivno je jos 17 .
Ime ove drzave potice od spanskog kralja Filipa II. .

Eh da se vratimo na kosarku.
Na poretku reprezentacija nalaze se mjesto iznad nas, a na samom turniru su imali tezak raspored pa imaju sva 4 poraza i sigurno ce protiv nas traziti prvu pobjedu.
Sto se tice igraca, mogu reci mozda da su jaci od nas, ne mnogo ali ipak jaci.
Mi necemo ovde gubiti ent bez potrebe i odigracemo laganicu, pa iako upisemo poraz nase sanse za prolazak ostaju iste jer posle toga imamo dva laksa meca da obezbedimo mesto u sledecoj fazi.
Forma je zadovoljavajuca, pa vidjecemo sta ce biti, sretno nam! :)))

I naravno svima vama koji slavite zelim sretan Bozic, Mir Boziji Hristos se Rodi! :)

Advertisement