17:55 začíná zápas proti Makedonii, všichni jsou vítání na zápasovém chatu.
Je to poslední zápas základní skupiny ME a vzhledem k okolnostem (soupeřova nálada po CT minulý týden proti Německu) si nás dovolím označit za favorita. Nicméně na 99% to bude náš poslední soutěžní zápas v téhle sezoně. Teoretická šance sice žije, ale pravděpodobnost, že vyhrajeme, současně Francie prohraje s Německem a ještě na ní doženeme 72 bodů ve skore, je velmi malá. Osobně si myslím, že kdyby to šlo jo dobře, tak můžeme udělat +40, Francie -20, ale to je hodně optimistický scénář a i tak to pořád dává jen 60 bodů.
Původně jsme chtěl zkusit Motion (Střelba z výskoku), ale po detailnějším prostudování soupeře jsem zvolil Look Inside (Směrem ke koši), přišlo mi, že by to na soupeře mohlo docela platit.
Sestava:
PG - Smolník/Lípa/Večeřa
SG - Klíma/Uhrovic/Večeřa
SF - Sedlár/Horínek/Večeřa
PF - Kubeš/Lorenc/Vogel
C - Hána/Urbánek/Vogel
Horínek je nově povolaný. Konkurence začíná být opravdu tvrdá, když se sejde forma. Do sestavy se nevešli Čech, Šimek, Trebický, dokonce ani ve formě 9 Vrzal (přednost dostal Večeřa). A to ještě v tréninku skokem i formou (vysoká 8) potěšil Hemza, ale bude si muset ještě počkat. Docela jsem si lámal hlavu, jak seřadit Smolníka a Klímu v první a Lípu a Uhrovice ve druhé pětce na PG a SG. Doufejme, že jsem měl šťastnou ruku a povedou si takhle dobře.
Pod košem jsem váhal jen nad tím, jak rozmístit hráče na lavičce.